Elena Băsescu şi iubitul ei s-au despărţit după doi ani de relaţie! Au împreună o fetiţă

După aproximativ doi ani de relaţie, timp în care au devenit şi părinţi, Elena Băsescu şi Cătălin au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-ar fi despărţit în urmă cu o lună, însă au preferat să păstreze discreţia.

După mai bine de un an de când a adus-o pe lume pe Anastasia, fiica ei şi a lui Cătălin, Elena Băsescu şi iubitul au decis să îşi spună „adio”. Primul semn de întrebare a fost pus de către oameni încă de la botezul fiicei Elenei Udrea, acolo unde bruneta a mers singură, potrivit Antena Stars.

De altfel, ultima fotografie postată de Elena Băsescu cu iubitul ei a fost în luna iunie, imediat după ce fetiţa lor a împlinit un an. Cei doi erau la mare, la un cunoscut club de fiţe. De atunci, Elena şi Cătălin au mai fost surprinşi o dată de paparazzii www.spynews.ro împreună, atunci când îşi etalau noul bolid de lux achiziţionat. Momentan nu se ştie exact ce s-a întâmplat între cei doi, dat fiind faptul că niciunul dintre ei nu a oferit până acum o declaraţie.

În continuare, Elena Băsescu se ocupă de cei trei copii ai ei, doi din căsnicia cu Bogdan Ionescu, iar o fetiţă din relaţia cu Cătălin. „Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, spunea Elena Băsescu în urmă cu câteva luni.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !