ERATĂ Fotografia calului „parcat“ în balcon, mediatizată ca fiind făcută la Cluj, a fost surprinsă, în realitate, în Italia

Fotografia care a aprins reţelele de socializare din România şi care a fost realizată, de fapt, în Italia

O fotografie a ajuns virală pe reţelele de socializare: un cal a fost surprins legat de balustrada unui balcon, iar autorii articolului susţin c-ar fi fost realizată în comuna Floreşti, din Cluj. În realitate, imaginea este surprinsă undeva în Italia.

ERATĂ După realizarea unor verificări, am constatat că fotografia nu a fost realizată în comuna Floreşti, aşa cum a relatat site-ul ştiridecluj.ro, ci într-o localitate din Italia. Ne cerem scuze pentru eroare de documentare. Potrivit site-ului agrigentonotizie.it, după apariţia imaginii pe reţelele de socializare, s-au sesizat oficialii de la Protecţia Animalelor din Italia.

loading...

Imaginea a fost făcută publică iniţial pe site-ul stiridecluj.ro, iar autorii articolului au vorbit despre o mare comunitate de romi din comuna clujeană Floreşti ai căror membri obişnuiesc să-şi lase caii nesupravegheaţi.

Comentatorii articolului au avut reacţii ironice: ”A mers prinţul si a uitat sa plătească parcarea. Asta a fost soluţie de urgenţă ori l-a pus să stea de 6”, a comentat cineva.

Citeste in continuare…

Cum sa incarci telefonul folosind o ceapa ? Nici eu nu am crezut pana nu am vazut si incercat ! VIDEO

Încărcarea pentru telefon a devenit deja o necesitate – ea este cea pe care o punem în primăvară, pregătindu-se să plece. Dar dacă nu există un punct de plecare în apropiere? În acest caz, puteți utiliza energie electrică naturală. Știați despre această metodă uimitoare?

Este necesar:

  • Ceapa
  • Șurubelniță
  • Energizant
  • Cablu de încărcare

Instrucțiuni:

Folosind o șurubelniță, facem două găuri în bulb astfel încât acestea să fie situate exact unul față de celălalt.

Se toarnă băutura energizantă în recipient și se pune ceapa în ea, astfel încât băutura acoperă complet ambele găuri.

După 30 de minute, scoateți ceapa și ștergeți excesul de lichid cu un șervețel. În acest moment, becul ar trebui să absoarbă cea mai mare parte a fluidului.

Acum rămâne doar conectarea cablului la bec. Pentru a face acest lucru, este mai bine să luați cablul vechi – probabil că lichidul îl va deteriora în timpul procesului.

Gata! Poate încărca! Energia este suficientă pentru 10-15 minute. După aceea, cablul va trebui să fie uscat și curățat corespunzător de cele mai mici bucăți de ceapă – în caz contrar poate apărea un scurtcircuit!

Citeste mai mult AICI

Sursa: adevarul.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More