„ESTE ÎN METASTAZĂ, se cam duce, încet, încet…” ANUNŢ TERIBIL al lui Dan Negru

Dan Negru face noi declarații șocante, după cele legate de trofeul Ursul de Aur, decernat unui film românesc – declarații care au declanșat un adevărat scandal în lumea cinematografiei autohtone.

Deși se bucură de succes pe micul ecran, bate record după record în materie de ratinguri și ține de 18 ani Revelioanele de la Antena 1, prezentatorul e pesimist în privința viitorului televiziunii.

Dan Negru dă cărţile pe faţă. „Am o viaţă familială foarte banală, foarte banală… Nu sunt deloc ca mulţi dintre cei care apar la televizor. (…) Eu sunt căsătorit cu soţia mea de 15 ani. Clasic! Prima mea căsătorie, prima ei căsătorie, doi copii: băiat, fetiţă. Mama şi tata au fost căsătoriţi 45 de ani, până când tata a murit. Banal, fără să fie divortaţi, împreună”, a spus Dan Negru.

Recomandam sa citesti si: A ramas paralizata si sotul ei a parasit-o! Este incredibila intorsatura pe care a luat-o viata acestei femei! „In sfarsit traiesc viata pe care o merit”

„Socrii mei sunt căsătoriţi de 45 de ani, împreună, unul cu altul, nedivorţaţi, doi copii… Banal, adică nu e nimic cu scandal, nu e nimic cu divorţ, nu e nimc cu copii din altă căsătorie. Adic am o viaţă atât de banală familială, deloc vandabilă pe TV. (…) Cei care apar la TV au altfel de familii, complicate, cu 7 divorţuri… (…) Nu mi-aş dori pentru copiii mei viaţa de televiziune sau viaţa de showbiz, niciodată.

“Televiziunea este în metastază. Televiziunea ca job, ca business e în metastază, se prăbușește, nu mai funcționează. Nu va mai funcționa în anii care vin. Funcționează prin prisma unor drepturi de televizare pe fotbal, pe sport”, crede Negru.“Marile companii, Amazonul, vor să dea lovitura de grație televiziunii și să cumpere drepturile de fotbal peste tot. În clipa în care televiziunea ca business o să piardă și sportul… Filmul nu-l mai are, oamenii se uită pe Netflix, au evadat de mult. Divertismentul funcționează pentru un tip de categorie de oameni, nu mai ai răbdare să te uiți la divertisment la TV, așa că e în metastază. Noi avem, încet, încet, meserii defavorizate”, a continuat el.

Se mai citeste si: M-a crescut singur, bietul tata. Când mă duceam la școală, în fiecare zi îmi punea un bilet în ghiozdan. Mă rușinam cu ele. Într-o zi, un băiat din clasă mi-a luat biletul și l-a pasat altor colegi. Ce s-a întâmplat apoi…

Sursa: romaniatv.net

CITEȘTE ȘI