Este Rețeta unui medic Militar pentru eliminarea durerilor de spate și articulații

Acesta este secretul dezvaluit de un medic militar care a dezvaluit cum se prepara leacul care elimina durerile de spate si articulatii ale soldatilor dupa antrenamentele foarte grele.

Iata ce trebuie sa faceti:
– Cumpara de la orice magazin 150 de grame de gelatina comestibila (aceasta cantitate este suficienta pentru un tratament de 30 de zile)
– Seara, adauga 5 grame de gelatina intr-un sfert de cana de apa rece.
– Amesteca bine si lasa remediul sa stea pana dimineata, la temperatura camerei.
– Gelatina va transforma apa intr-un fel de jeleu.
– Dimineata, dupa ce te-ai spalat pe dinti, conuma amestecul pe stomacul gol. Daca nu poti sa-l consumi gol, poti sa-l amesteci cu miere sau cu iaurt, sau in orice alt mod in care ti se potriveste.
– Acest remediu functioneaza cu adevarat, si te asigur ca toti oamenii (cu dureri de spate, picioare sau articulatii) pe care ii cunosc mi-au marturisist ca dupa o saptamana durerea le-a disparut. Printre acesti oameni ma numara si eu!
– Tratamentul complet se face pentru 30 de zile, putandu-se repeta dupa 6 luni.
Aceasta metoda practic restabileste „ungerea” articulatiilor.

 

De ce este gelatina atat de benefica?
Gelatina este un produs de origine animala, ce se obtine din oasele si pielea animalelor. Ea este o substanta foarte bogata in colagen avand proprietati excelente asupra sanatatii.

Gelatina este un produs util, de o calitate exceptionala pentru imbunatatirea starii de sanatate astfel:
– Intareste articulatiile
– Imbunatateste metabolismul
– Creste capacitatea mentala
– Mentine pielea sanatoasa
– Da elasticitate si rezistenta tendoanelor si ligamentelor
– Previne aparitia osteoporozei
– Este extrem de benefica pentru cresterea si mentinerea sanataoasa a unghiilor, dintilor si parului
– Ajuta digestia si elimina constipatia
– Intareste oasele
– Curata ficatul de toxine
– Regleaza nivelul hormonal, ajutand la scaderea in greutate.

Ca efecte secundare, gelatina poate provoca un gust neplacut in gura (insa acesta poate fi evitat daca este amestecata cu miere, iaurt sau orice alte alimente preferi), o senzatie de greutate in stomac, balonare, arsuri la stomac, si eructatii (ragaieli). Gelatina, de asemenea, poate provoca reactii alergice la unele persoane.

Din experienta personala pot sa va spun ca in numai 7 zile, durerile de spate au incetat, iar rigiditatea gatului a disparut. Aceste probleme le-am avut cu multe luni inainte sa descopar acest remediu, mai ales ca munca mea presupune petrecerea multor ore in fata calculatorului.

Asadar, dupa un tratament complet va marturisesc ca m-am simtit mult mai bine iar durerile de spate mi-au disparut complet.

CITEȘTE ȘI