„Eu sunt preot. La fiecare slujbă primesc flori de la enoriași. Într-o zi, după slujbă, a venit la mine un băiat cam de 10 ani și m-a rugat să îi dau un trandafir

„În fiecare duminică primesc flori de la enoriași. Îmi plăcea mult ca biserica să miroasă a flori.

Într-o duminică a venit un băiat de 10 ani la mine și m-a întrebat: Părinte, ce faci cu atâtea flori? Le arunci? Dacă da, îmi dai și mie un trandafir, te rog?

loading...

Am luat un trandafir și i l-am dat. Apoi l-am întrebat ce face cu el.

Vreau să îl dau lui mamaie. Mami și tati au divorțat și am stat la început cu mama. S-a recăsătorit și m-a trimis la tata, dar el nu a vrut să stau cu el. M-a trimis la mamaie.

Ea e bună cu mine. Îmi dă să mănânc și are grijă de mine. O iubesc mult și vreau să îi dau o floare.

Când a terminat povestea, eram copleșit. Aveam ochii în lacrimi: „E cel mai frumos lucru pe care l-am auzit în viața mea. Doar o floare nu e destul. Ia, te rog, toate florile de aici. Mamaie le merită. Tu le meriți..”

Această poveste emoționantă a fost publicată de un preot pe o pagină de Facebook

Citeste in continuare…

Horoscop 24-30 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

În perioada 24-30 decembrie, zodiile vor avea parte de schimbări.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Berbec. Poate reușiți de aceste sărbători să plecaţi şi din localitate. Vă bucuraţi de bună înţelegere şi cu rudele, cu toţi prietenii. Vin bani de la job, dar şi din activităţile paralele.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Taur. Se poate să vă bucuraţi de sosirea cuiva în preajma sărbătorilor şi să ieşiţi la masă, la plimbare, să vă vedeţi şi cu alţi prieteni comuni. O să definitivaţi o situaţie, după care o să vă relaxaţi că v-a ajuns obseala.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Gemeni. E cineva care insistă să vă vedeţi şi poate fi începutul unei relaţii durabile, să fie cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Rac. O bucurie în familie, se însănătoşeşte cineva. Vi se dă ok-ul pentru un proiect care o să vă aducă bani în plus la bugetul familiei.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Leu. Revin vremurile bune şi în relaţia sentimentală şi o să cultivaţi armonia, o să faceţi abstracţie de lucrurile care v-au făcut viaţa grea.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Fecioară. Se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, să petreceţi câteva zile în altă parte a ţării.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Balanță. O ieşire într-o zonă turistică o să vă ajute să dezamorsaţi un conflict conjugal, să sudaţi relaţia și să aveți sărbători cu adevărat fericite.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Scorpion. Poate mai faceţi o încercare să salvaţi o căsnicie, o relaţie cu cineva de care n-aţi vrea în ruptul capului să vă despărţiţi.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Săgetător. Poate vă duceţi într-o excursie prin ţară, mai daţi o raită pe la mare cu ocazia acestor sărbători. Spre finalul săptămânii, nu este exclus să vi se propună o colaborare tentantă şi poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Capricorn. Dacă sunteți singuri, e posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie alături de voi, să formaţi un cuplu. O să vă întâlniţi cu vechi şi mai noi prieteni, veţi socializa în perioada aceasta.

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018 Vărsător. Se anunță sărbători liniștite în sânul familiei și nimic nu pare să tulbure această atmosferă de liniște și calm. După Crăciun, vi se poate da o recompensă bănească.

Continuarea este AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More