EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Mesaj expediat din New York, United States of America. Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei, ne dă de veste că, după o călătorie lungă, fetița lor a ajuns pe pământ american.

A fost primul zbor cu avionul al Sorinei – fetița de 8 ani și 3 luni născută Lucan în 2011, devenită Săcărin pe 23 aprilie 2019.

Sorina a fost însoțită de părinții ei adoptivi, Ramona și Gabriel Săcărin, care pe 21 iunie – după două luni de la adopție – au reușit s-o extragă din familia asistentei maternale Mariana Șărămăt din Baia de Aramă.

A urmat o lună de clavar în România, în care anumite autorități ale statului – Secția Specială SS-Gestapo și procurorul general Bogdan Licu – au încercat să zădărnicească adopția. Până la urmă, grație unor judecători verticali, care nu s-au lăsat influențați de șantajele emoționale ale televiziunilor de propagandă (Antena 3, RTV, Sorina Matei de la B1 TV), legea, dreptatea și rațiunea au triumfat.

De la New York, din aeroport, Gabriel Săcărin ne anunță că tocmai s-a încheiat procesarea la serviciul de emigrare și că, din acel moment, Sorina Săcărin e cetățean american!

Fotografia este făcută tot în aeroport, în primele minute în care Sorina beneficiază de noul ei statut.

Mesajul lui Gabriel Săcărin

„După 17 ore de zbor și câteva ore bune pe Otopeni.
În US, după procesarea la serviciul de emigrare. Acum, Sorina Săcărin este cetățean american. Încă doua ore și ajungem acasă.

Mulțumim minunaților prieteni care au fost lângă noi și ne-au sprijinit mereu cu suport moral și căldură.
În râuri de mizerii, în abuzuri zilnice din partea SIIJ, care investighează ilegal cauze în care nu au competență, forțând alte instituții să încalce legea, tocmai atunci gestul simplu de a-ți fi arătată prietenie și suflet se vede la cu totul alte dimensiuni.
Vă mulțumim, prieteni dragi!”

Citeste si despre

Delia, gafa de zile mari. Imaginea pentru care au criticat-o fanii

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune pentru că nu mai face audiență!

CITEȘTE ȘI