Familia unui român mort de COVID-19 a rămas șocată când s-a uitat în telefonul bărbatului. Făcuse niște poze chiar înainte să moară: „E semn!”

Familia românului bolnav de coronvirus care a fost tratat într-un spital din Suceava a rămas înmărmurită când, după ce omul a decedat a primit lucurile bărbatului.

Omul ajunsese la spital, iar rudele nu l-au mai putut vedea decât prin intermediul telefonului.

În urmă cu câteva zile, românul a început să se simtă din ce în ce mai rău și și-a anunțat familia. La scrut timp, medicii le-au dat vestea tragică memebrilor familie. Din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu coronavirus, românul a decedat.

Rudele au rămas șocate când s-au uitat în telefonul bărbatului decedat

Rudele au primit bunurile pe care bărbatul le-a avut în spital și au rămas șocate să vadă câteva fotografii în telefonul lui. i au decis să le publice pe Facebook, întrebându-i pe internauți dacă nu cumva pozele reprezintă un semn.

„Aici am o nelămurire. Ultimele fotografii făcute de el, făcute pe telefonul lui. Asta nu înțeleg, oare de ce a făcut el pozele astea la mâna fără perfuzie și la doctorța asta? Uitați-vă și la el ce speriat este. Eu zic că ne-a lăsat semn că ei l-au omorât?? Dați distribuiri să vadă toată lumea în ce hal am ajuns să ne omoare criminalii. Uitați-vă la doctorița asta ce figură are de criminal”, a scris Yanis Mailat, rudă a românului răpus de COVID-19.

ARTICOLE