Fără medici sau efort, Andreea Esca a ajuns la 55 de kilograme de la 64. Vedeta a renunțat la un singur aliment și a dat jos 9 kilograme: „Singura mea regulă este să…”

În urmă cu doar câțiva ani Andreea Esca și-a schimbat complet look-ul după ce a slăbit nouă kilograme în doar câteva luni, fără să facă mari eforturi şi fără să apeleze la vreun medic estetician.

Andreea Esca, vedeta Ştirilor PRO TV de la ora 19.00, nu este adepta operaţiilor estetice, motiv pentru care a preferat să scape de kilogramele în plus făcând mult sport şi ţinând un regim alimentar relaxat.

Dacă în urmă cu ceva timp Esca avea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m înălţime.

Pentru a slăbi, Andreea susţine că a ţinut o dietă renunţând la carbohidraţi – adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri şi, în plus, merge la masaje şi la împachetări corporale şi face sport cu regularitate.

“Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, ne-a mărturisit Andreea.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, spune Andreea Esca.

Ea e cu româna, Alex cu matematica

Pentru Andreea, o zi normală din cursul săptămânii începe la prima oră și se termină pe întuneric, atunci când ajunge acasă. În week-end însă, ea își rezervă timpul pentru a petrece alături de familie. Cum Andreea este plecată cam toată ziua, dat fiind faptul că este angrenată în mai multe proiecte de succes, soțul său este cel care face lecții cu cei doi copii, Alexia și Aris. Știrista însă nu ratează să verifice cunoștințele copiilor săi, la limba română.

”Lecțiile le fac mai mult cu Alex. Dar când vine vorba de română, mai mult eu”, a spus aceasta.
Andreea Esca a mai spus că are o relație specială cu fiica și fiul său, acum în vârstă de 16, respectiv 14 ani, cărora le este nu doar mamă, ci și o prietenă foarte bună.

Sursa: anamariavasile.com