Femeia a intrat în supermarket, s-a uitat în stânga și-n dreapta, a luat un produs de pe raft, și-a ridicat fusta, dar cum l-a folosit a făcut-o de râsul lumii. Nu știa că e înregistrată! Uite ce produs a furat și ce și-a făcut cu el

Dacă ți s-a terminat parfumul preferat, sau pur și simplu ai uitat să te dai cu parfum înainte să pleci de acasă, nu trebuie să te îngrijorezi, fiindcă în magazine vei găsit extrem de multe mostre pe care le poți testa pe gratis, dar parcă acestă femeie exagerează și duce totul prea departe.

Femeia în chestiune a fost filmată pe ascuns în timp ce încerca să verifice dacă nu o vede nimeni, după care a continuat să se parfumeze nu doar pe încheietură și gât, ci și pe lenjeria intimă, sau pe șolduri. Încă nu se știe din ce țară provine înregistrarea.

Parfumul fusese luat de pe raftul magazinului, s-a uitat pentru a se asigura că nu va fi văzută. Și-a ridicat fusta și s-a parfumat peste tot prin părțile intime. Ceea ce nu știa era că a fost suprinsă cu camerele de supraveghere.

Unii spun că femeia a comis un furt, dar alții spun că simplul fapt că înregistrarea asta o va face de râs în toată lumea, e o pedeapsă mai mult decât suficientă.

Iată cum s-a întâmplat totul:

CITEȘTE ȘI