Femeia a dormit cu un piton in fiecare noapte. Veterinarul i-a spus apoi ceva ce a socat-o

In Evul Mediu a existat o femeie din India care avea un animal de casa un Piton, un sarpe pe care il iubea foarte mult.

Intr-o zi, sarpele de 4 metri pur si simplu a incetat sa mai manance. Dupa cateva saptamani in care a incercat sa ii dea de mancare, oferindu-i tot ce un sarpe ar putea sa isi doreasca, femeia fiind disperata, l-a dus la veterinar. Dupa ce acesta a ascultat povestea doamnei, a intrebat: “ Sarpele doarme in pat cu dumneavoastra noaptea, infasurandu-se in jurul dumneavoastra si intinzandu-se pe toata lungimea?” Femeia a fost surprinsa, spunand cu speranta in glas: “Da! Da, face asta in fiecare zi si sunt atat de trista cand vad ca vrea ceva de la mine, si nu il pot ajuta sa se simta mai bine.”

Veterinarul a spus atunci: “Doamna, pitonul dumneavoastra nu este bolnav, ci se pregateste sa va manance”. De fiecare data cand va “imbratiseaza”, infasurandu-se in jurul corpului, acesta verifica inaltimea si greutatea corpului, pregatindu-se de atac. Si da, nu mananca, pentru a avea suficient loc pentru a va digera mai usor dupa ce va mananca dintr-o inghititura.

Morala acestei povesti este: Trebuie sa indetificati sarpele din jurul vostru si sa realizati adevarata lui intentie. Doar pentru ca cineva va “imbratiseaza” si va pupa adesea nu inseamna ca intentiile lui sunt bune.

Sursa: healthycaregroup.com

CITEȘTE ȘI