Femeia era în lift când un străin s-a apropiat ușor de ea. S-a dat câțiva pași într-o parte, dar bărbatul nu s-a lăsat și a început să o atingă…

Să îngrădești libertatea oricărei persoane este unul dintre lucrurile cele mai neplăcute.

Pentru unele persoane pare greu de înțeles că nimeni nu are dreptul să forțeze pe altcineva, în nicio situație.

Este evident că în această lume, oamenii mai au de lucrat la capitolul comportament, iar atâta timp cât unii apelează la violență, problemele societății tot vor exista și vor continua să ia amploare.

Într-o situație deloc plăcută a fost pusă și femeia din clipul de mai jos, care a avut o reacție uimitoare în momentul în care și-a dat seama că cineva o agresează.

In imagini se observă două persoane într-un lift, un bărbat și o femeie care nu se cunosc. Bărbatul se află în dreapta femeii, fiind foarte atent la cea care încearcă să pară că nu-l observă. Apoi, acesta face câțiva pași în spatele tinerei și se apropie de umărul ei, moment în care femaia se muta discret. Dar omul continuă să tragă de ea, îi pune mână pe umăr, fiind clare intențiile pentru care se afla acolo. În acel moment, deși pare greu de crezut, cu o forță de invidiat, femeia îl lovește pe bărbat peste față și în zonele sensibile, lăsându-l întins pe jos, timp în care aceasta își vede liniștită de drum.

Imaginile au fost surprinse în China, în urmă cu ceva vreme, și chiar dacă ele par cât se poate de reale, iar gesturile bărbatului sunt foarte explicite, unii pretind că totul este o înscenare.

„Eram singură în lift, iar situația în care am fost pusă m-a făcut să reacționez așa”, a declarat femeia.

Iată momentul în care femeia își pierde răbdare și acționează într-un mod surprinzător!

Se poate spune că este o lecție pe care bărbatul nu o va uita niciodată. Credeți că această femeie a reacționat corect?

Sursa: onlinenews.ro

CITEȘTE ȘI