Femeia în vârstă de 60 de ani încercase în ultimii 20 să facă un copil, dar în ziua când a născut-o pe Alina, soțul ei i-a dat o veste care a distrus viețile tuturor, uite ce îi ascunsese timp de luni de zile

Aceasta este povestea extraordinar de dramatică a unei femei în vârstă de 60 de ani, din Serbia, care și-a petrecut ultimii 20 de ani din viață încercând să aibă un copil, dar când în sfârșit a reușit să îl aibă, viața i-a oferit o palmă grea.

După 20 de ani de încercări ratate, nici nu mai avea speranță, dar acesta a fost momentul când a rămas însărcinată cu o fetiță. Luni mai târziu s-a născut micuța Alina care a fost concepută prin multe tratamente de fertilizare.

Totuși, imediat după naștere, soțul Atifei, mama Alinei, a părăsit-o pe femeie. Bărbatul s-a răzgândit atunci când a auzit primul plâns al copilului în maternitate, atunci i-a spus nevestei că e mult prea bătrân pentru a mai putea avea răbdare cu un copil care plânge. Așa se face că femeia a fost părăsită de soț chiar în ziua în care a născut.

Întrebat de ce a făcut un astfel de gest, bărbatul a răspuns scurt: „A primit ce și-a dorit, acum e fericită”. Se pare că ambii părinți aveau probleme de sănătate, tatăl suferea de diabet și cu inima, pe când femeia avea tensiune mare, dar noua mămică este decisă să aibă singură grijă ce cea mică.

Sarcina a fost considerată una riscantă, tocmai de aceea femeia a petrecut ultimele 3 luni de sarcină în spital. Tatăl Alinei refuză să o recunoască oficial, și micuța nu va purta același nume de familie cu tatăl său.

Atifa a lucrat în tinerețe într-o fabrică textilă și are o pensie mică, dar mărturisește sincer:

,,Orice s-ar întâmpla, indiferent dacă Serif stă sau pleacă, o să o cresc pe Alina cât pot de bine. Voi trăi doar pentru ea. Știu că nu va fi ușor, însă cred că sunt mulți oameni care vor vrea să mă ajute”..

CITEȘTE ȘI