Femeia mers în orfelinat și l-a adoptat pe bebelușul evitat de toată lumea. Dar 27 de ani mai târziu el a făcut asta pe la spatele ei: ,,Am trădat-o pentru binele ei”. FEMEIA este acum pe un pat de SPITAL. Ce i-a facut baiatul pe care l-a iubit ca pe ochii din cap

Ingeborg McIntosh nu i-a fost prea ușor să-l adopre pe fiul ei. Jordan era un nou născut și era plasat într-o familie temporară, femeia a trebuit să lupte timp de 4 ani pentru a o convinge pe mama lui naturală să îi cedeze drepturile. Mama biologică voia ca Jordan să meargă într-o familie de culoare.

Dar în momentul în care Jordan și Ingeborg s-au întâlnit, a fost foarte clar că cei doi aveau o legătură specială. Și când nimeni altcineva nu mai arăta niciun interes pentr a-l adopta pe micuț, i s-a permit în sfârșit ei să facă pasul pe care și-l dorea atât de mult. Iată ce a mărturisit: ,,Când mi l-au pus în brațe a fost dragoste la prima vedere”.

Dar 20 de ani mai târziu totul a luat o turnură dramatică… Familia McIntosh avusese grijă până atunci de peste 125 de copii pentru care nu mai era loc în orfelinate, ei le-au oferit un cămin temporar. Dar niciun alt copil nu le-a furat inima așa cum a făcut-o Jordan. La 20 de ani de la adopție, Ingeborg a primit vești îngrozitoare: medicii săi au informat-o că avea o boală de rinichi foarte gravă care presupunea un transplant, în caz contrar ar fi putut muri.

Jordan a decis că nu putea să stea să o privească pe mama sa suferind, așa că a decis să acționeze, dar fără ca ea să știe de planul lui… A făcut deci o programare pentru a vedea dacă organismul lui se potrivea cu cel al mamei pentru ca trupul ei să nu îi respingă rinichiul. S-a dovedit că așa era!

Jordan a declarat despre transplantul de rinichi: ,,Am simțit că asta este vocația mea în această viață. Să sperăm că în vreme ce voi mai crește, voi putea să fac mai multe. Pentru moment atât am putut să fac”.

Deși Ingeborg a insistat că Jordan nu trebuie să facă asta, Jordan era decis. Când Jordan vorbește despre mama lui adoptivă iubirea pentru ea e evidentă. Abia poate vorbi despre ea fără să plângă! El spune: ,,Tot ce a făcut pentru mine încă de când eram copil. Am vrut doar să îi dau și eu ceva înapoi, și să îi arăt cât de mult o apreciez.”

SURSA

CITEȘTE ȘI