„Ferească Dumnezeu să…” Reacția bulversantă a lui Andrei Duban după ce a aflat că soția lui s-a culcat cu Bogdan Vlădău la Survivor România

Andrei Duban are parte numai de suprize de când a debutat emisiunea ”Survivor România”, iar faptul că soția sa se află în centrul unor scene ușor interpretabile l-a determinat pe acesta să dea unele declarații din care a reieșit că totul este numai o exagerare a unora care caută senzaționalul peste tot.

Ultima informație sosită de pe ”frontul Survivor România” a prezentat-o pe Grațiela, soția lui Andrei Duban, drept parteneră a lui Bogdan Vlădău, unul dintre concurenți, însă nu este vorba despre orice fel de… parteneriat. Cei doi au dormit împreună. Iar fiindcă ”o încălzește”, Grațiela Duban l-ar proteja, de fiecare dată, pe Bogdan. Andrei Duban a fost invitat la ”FanArena” și, firește, nu s-a ferit să își transmită punctul de vedere. Unul ironic, în stilul care l-a consacrat pe Duban.

 

”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. – referindu-se la soția sa) în fiecare seară”, a declarat Andrei Duban la ”FanArena”.

”Vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere”

Pe pagina sa de socializare, Andrei Duban a postat un banc savuros, însă mesajul i-a făcut pe fanii lui să presupună că imaginile cu… Grațiela l-au dat peste cap.

„Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!
– De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este că eu nu sunt pe listă” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia l-au interpretat imediat ca fiind o replică la adresa lucrurilor făcute de soția sa, la Survivor România.

Trebuie să menționăm și că Grațiela, soția lui Andrei Duban nu se află la prima… abatere. Ea a fost filmată și în brațele lui Mihai Onicaș, după ce au făcut echipă și au adus un punct Faimoșilor. Iar Grațiela s-a așezat pe piciorul fostului mijlocaș al Stelei și, evident, nu s-a sinchist că era privită de ceilalți.

CITEȘTE ȘI