Fiica Adrianei Iliescu este pregatita pentru inmormantarea mamei ei .Totul este gata inclusiv sicriul

Adriana Iliescu simte ca i se aproprie sfarsitul si incepe sa se pregateasca de ce este mai rau.

Devenita mama la varsta de 65 de ani, Adriana Iliescu a pastrat cativa ani titlul de cea mai batrana mama din lume.

Cunoscuta femeie si-a cumparat deja sicriul si una peste alta, aceasta si-a invatat copilul sa fie pregatita pentru cazul in care ea va patit ceva.Femeia si-a cumparat in urma cu cativa ani un loc de veci si tot cele necesare pentru inmormantare.„Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume, a pierdut definitiv procesul cu rudele sale din Balcesti, Valcea.Adriana Iliescu, femeia care a devenit mama la 67 de ani, vrea sa-i lase fiice ei Eliza, care acum are 12 ani, toate conditiile pentru o viata buna. Din pacate, vestile nu sunt bune.

Adriana Iliescu a pierdut, saptamana trecuta, ultima cale de atac intr-un proces care se refera la un teren mostenit de la parintii ei. Recursul celei mai batrane mame din lume a fost respins de judecatorii de la Tribunalul Valcea, decizia fiind una irevocabila. Procesul a inceput in 2011 si s-a referit la „o centura de teren” pe care rudele Adrianei Iliescu au vandut-o impreuna cu partea lor de mostenire, aceasta fiind practic singura legatura dintre proprietatea Adrianei Iliescu si drumul principal din localitatea Balcesti.

Povestea mostenirii Adrianei Iliescu este una extrem de complicata, care a reprezentat un motiv de mers prin tribunale intre rudele Adrianei Iliescu inca din 1979, atunci cand acestea au trebuit sa preia mostenirea. Rudele nu s-au inteles nici atunci si nici acum, casa si terenul familiei impartindu-se metru cu metru, inclusiv anexele. Pana la urma, Adriana Iliescu s-a ales cu o casa si 320 mp de teren.

Doar ca in 2004, rudele au vandut partea lor de mostenire in schimbul sumei de 5.000 euro. Cumparatorul a primit – alaturi de o parte din casa si terenul aferent – si dreptul de folosinta comuna a tuturor co-proprietatilor – scari, coridoare de trecere, pod, etc.

CITEȘTE ȘI