Fiica lui Laurentiu Reghecampf a murit. Suferea de o boala nemiloasa

Acum are o familie frumoasa si este fericit, dar putini stiu ca antrenorul de fotbal traieste cu o drama in suflet. Este un parinte ce si-a ingropat copilul.

Fiica lui Laurentiu Reghecampf a murit. Aceasta suferea de o boala nemiloasa care a rapit-o prea devreme din bratele parintilor. Antrenorul si prima lui sotie si-au revenit din pierderea fiicei lor, dar nu au uitat-o niciodata. Acestia au facut, ulterior, si un baiat impreuna.

In prezent, Luca, fiul lui Laurentiu Reghecampf cu prima lui sotie, are 18 ani. Acesta se intelege de minune cu mama lui vitrega, Anamaria Prodan, dar si cu fratii vitregi, Bebeto, Sarah și Rebecca. La cei 43 de ani ai sai, Reghe poate spune ca a trait cat pentru doua vieti.

Fiica lui Laurentiu Reghecampf a murit

Mariana Pfeiffer s-a iubit cativa ani cu Laurentiu Reghecampf. Dupa nunta, cei doi au avut o fiica. Din pacate, micuta Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la varsta de 13 luni (Născută: 10 iunie 1997 / Decedată: 31 iulie 1998). Suferea de o malformatie congenitala la inima. Cei doi parinti au fost devastati.

La cateva luni de la drama, cei doi au mai conceput un copil. Este vorba de un baiat pe nume Luca, ajuns deja la varsta majoratului. Dupa divortul celor doi, baiatul a ramas in Germania, unde a fost crescut de mama lui. A facut naveta in Romania si in Emiratele Arabe Unite.

Fosta sotie a lui Reghe nu isi uita fiica, niciodata

„10 iunie, cu 18 ani in urma se nastea prima mea raza de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine si in sufletul meu toata viata. Ingeras, coboara lin/ Langa patul meu/ Somn usor tu sa-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Sa adorm pe bratul tau/ Dulce dragastos/ Pana-n zori cand m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos”, a scris aceasta pe Facebook, in urma cu 3 ani.

An de an, Mariana Pfeiffer publica aceeasi poza cu fiica ei, in varsta de 13 luni. Imaginea e realizata cu cateva sapamani inainte sa moara. Si aceasta o posteaza pe Facebook ori de cate ori ii e dor de micuta ei pe care a jurat ca nu o va uita, niciodata.

CITEȘTE ȘI