Fiul cel mare al artistei Anamaria Pop, Îngenuncheat de durere după moartea mamei. „Eu si fratele meu doar pe tine te-am avut”

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit, duminică, într-un accident grav care a avut loc în Cicârlău, judeţul Maramureş.

Artista a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac. Se pare că accidentul s-a produs după ce Anamaria Pop ar fi adormit la volan. Vestea că artista a murit i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o.

Fiul artistei a povestit că nici în momentul în care a ajuns la locul accidentului nu a vrut să creadă că mama lui a decedat. Au urmat momente grele şi pline de durere pentru tânărul de 19 ani, care a înţeles, în cele din urmă, că el a rămas capul familiei. Anamaria Pop mai avea un băieţel, care a rămas acum în grija fratelui său, pentru că artista era văduvă.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge

acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

ARTICOLE