Fiul ei a călcat în picioare un bătrânel pana la lesin, dar reacția ei este halucinantă: „Doar niște analfabeți îmi pot da mie….”

Camerele de supraveghere au înregistrat imagini tulburătoare vineri noaptea, într-un pasaj subteran din Brașov:

un bătrânel a fost lovit cu bestialitate de doi tineri până a rămas inconștient, după care a mai primit câteva lovituri în cap…

Cazul a scandalizat o tara intreaga!
Mama unuia dintre cei doi agresori din Brașov a făcut declarații halucinante, după ce, ajutat de un prieten, fiul ei a bătut crunt un bătrân de 66 de ani.

La scurt timp după ce s-a aflat despre cine este vorba, pe rețelele de socializare au apărut mii de mesaje în care nu puțini sunt acei români care își arată indignarea și dezacordul față de fapta oribilă a celor doi tineri.

Mama unuia dintre atacatori a reactionat pe Facebook
Mama atacatorului a postat mai multe mesaje pe Facebook. Dacă la început a încercat să explice că educația ei nu a dat roade în ceea ce îl privește pe fiului ei, apoi a postat mai multe mesaje în care i-a jignit pe cei care i-au trimis mesaje.

Iată mai jos postările femeii, în ordinea în care le-a publicat:

„Va mulțumesc tuturor celor care ati aruncat cu noroi la adresa mea! V-ați bucurat de necazul meu, ca o mamă care înceracă să si salveze copilul sa i ridice moralul pentru a nu l vedea distrus! E drept ca a gresit cum fac adolescentii care fac de capul lor fara sa asculte parintii! Dragii mei care ma cunosc de o viata, am fost o mama eroina chiar si educatia am stiut cum sa o aplic, dar de la o varsta rolul meu in ducatie nu a dar roade!……. Drept care s a ajuns aici! …..”, este primul mesaj pe care l-a postat femeia.

Mesajul 2: Cine se bucura de necazul meu va fii rasplatit de Dumnezeu

 

„Cine nu ma cunoaste de persoana, nu este in gradul de a face nici un comentariu gresit la adresa mea, ptr ca acela este de nota 0!!…..Cine se bucura de necazul meu va fii rasplatit de Dumnezeu, cand al meu se va sfarsii al lui deabia incepe !!!!!!!”, a comentat mama baiatului implicat in agresiune.

Mesajul 3: „in loc sa primesc dupa faptele mele (…) mi se intampla contrar”
„Sunt foarte slabita si obosita ,nu reusesc sa raspund la fiecare in parte, atat doar ca am vazut in aceste zile, am avut o lectie de viata chiar, ca in loc sa primesc dupa faptele mele, bunatatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vb bune, mi s a intamplat contrar !!!.Dar nu mi pierd curajul si speranta pentru ca exista un Dumnezeu, nu uitati asta pentru toti!!!!!”, a mai scris femeia.

Mesajul 4: „Doar niste analfabeti Imi pot da mie explicatia educarii unui copil!”

„Doar niste analfabeti Imi pot da mie explicatia educarii unui copil, !

Este una dintre pasiuniile mele dragii mei nestiitori de carte! …….Voua care nu ma cunoasteti mai bine mergeti la plimbare sa va imbogatiti vizualul ,fara sa copiati citatele altora care au muncit cu sudoare ptr ele! !!!!!”, este ultimul mesaj al mamei.

Sursa foto: Facebook.

Voi cum comentati pozitia ei?

Ce mesaj ii transmitem acestei mame?

Scrieti-ne opiniile dumneavoastră la rubrica „Comentarii”

CITEȘTE ȘI