Fiul Luminiței Anghel trăiește în condiții mizere, după ce cântăreața nu se mai ocupă de el! Abia dacă are un aragaz, unde să-și pregătească de mâncare… Uite cum arată gasoniera, incredebil!

David Puşcaş nu s-a mai înţeles cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel şi s-a mutat cu chirie într-un bloc mărginaş din zona de sud a Capitalei. Nu ştie să se gospodărească singur, aşa că toate lucrurile sunt claie peste grămadă. Ca să uite de necazuri, fumează şi bea alcool şi băuturi energizante.

 

Puştiul de 20 de ani, adoptat de Luminţa Anghel încă de la vârsta de doi ani, s-a mutat, în urma neînţelegerilor repetate cu celebra solistă, într-un bloc modest, cu patru etaje, în zona Cet Sud.

avid ne-a deschis ușa casei îmbrăcat cu o bluză treisferturi, prin care i se vede buricul şi cu nişte pantaloni scurţi, care îi lăsau boxerii la vedere: ”Intraţi!”, ne-a invitat el, cu timiditate.

Caloriferele erau fierbinţi, de-abia puteai ţine mâna pe ele, însă în casă nu era prea cald. David sorbea cu poftă dintr-o cutie cu băutură energizantă. Într-o pungă din plastic, care ţinea loc de coş de gunoi, erau înghesuite câteva sticle aproape goale, de sucuri şi de vodcă. Garsoniera este micuţă şi mobilată modest, iar în bucătărie nu e loc de două persoane.

Pe masă erau aşezate haotic câteva obiecte: o scrumieră plină cu chiştoace, o iconiţă, dar şi o fotografie din care zâmbeşte celebra lui mamă. David nu este deloc ordonat, pantofii sunt aruncaţi claie peste grămadă într-un colţ al casei, iar hainele murdare sunt abandonate într-un coş de rufe. La un momentdat, ne-a spus că i s-a făcut foame. Din păcate, frigiderul era gol, aşa că a ales să prăjească nişte felii de pâine, într-o tigaie, peste care a pus ultimele felii de salam.

După ce şi-a pus burta la cale, oarecum mulţumit de cină, a mai băut câteva guri de energizant, amestecat cu vodcă. Brusc, a devenit vorbăreţ: ”Îmi doresc o carieră în televiziune, vreau să fiu pe picioarele mele, să devin cunoscut. Mama are familia ei, dar mă mai ajută şi pe mine. Îmi plătesc cum pot 800 de lei chiria”. Povestea a fost întreruptă de ţârâitul telefonului. Era cineva de la un post tv, care îl chema la o emisiune. David s-a luminat brusc la faţă, acceptând bucuros invitaţia, apoi a căscat somnoros. Şi-a pus pijamaua cu ursuleţi şi s-a întins obosit în patul foarte îngust. Era momentul să ne retragem. Ne-a urat ”Noapte Bună!” după care, în urma noastră, a încuiat uşa de două ori,pentru siguranţă.

   

CITEȘTE ȘI