Flavia Apostol, prezentatoarea care suferea de anorexie, s-a căsătorit! Cum arata îmbrăcată în rochie de mireasa

În urmă cu câțiva ani, Flavia Apostol cântărea doar 35 de kilograme şi era considerată anorexică. În prezent, însă, s-a mai îngrășat puțin și este fericită în braţele unui tânăr chipeş cu care s-a și căsătorit.

Problemele de nutriție au trecut, iar Flavia Apostol a luat în greutate, după ce ajunsese să aibă sub 40 de kilograme și putea oricând muri. Ea se bucură în prezent de o adevărată poveste de dragoste, alături de soţul ei, cei doi s-au căsătorit de curând.

Au fost emoţii din plin în acest sfârşit de săptămână pentru ”cea mai cunoscută anorexică din România”, Flavia Apostol, care a spus DA şi şi-a unit destinul cu alesul inimii sale. Flavia Apostol a devenit doamna Stoicescu.

Prezentatoarea a radiat de frumuseţe şi de fericire în ziua cea mare şi a arătat asemenea unei păpuşi. Alături de soţul ei, un tânăr chipeş, Flavia Apostol părea că se simte excelent, iar pe chipul celor doi se citeau emoţiile de fericire şi mulţumirea, ei părând extrem de îndrăgostiţi.

Citeste si despre

Rușinos. Ce notă a luat Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, la Evaluarea Națională

Evaluarea Națională a fost un test foarte important pentru toți elevii care au susținut examenul, fiind un moment de bilanț și de verificare a cunoștințelor acumulate. Pentru unii dintre elevi, Evaluarea Națională s-a încheiat cu bine, în timp ce pentru alții a reprezentat un adevărat semn de întrebare.

Spre exemplu, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu a avut motive de satisfacție. Examenul la Matematică de la Evaluarea Națională i-a pus destule probleme, astfel că nu a reușit să facă decât primul subiect și primul subpunct de la cel de-al doilea. Restul celor scrise de ea a rămas în ciornă, iar nota a fost, în consecință, foarte mică – 4,5.

 

Carmina a declarat că a reușit să termine clasa a VIII-a cu o medie mare, 9,11, însă – așa cum se știe – această medie a valorat doar 20% la examen.

„Am dat faţă-n faţă cu Evaluarea Naţională, până atunci a fost lapte şi miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la Română mi-a fost anulată de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematică… am dat-o în bară rău”, a explicat Carmina, informează click.ro.

Carmina: ”În acele momente am realizat cât de norocoasă am fost și sunt”

Printre darurile pe care Carmina le-a primit de ziua ei se numără câteva bijuterii pe care și le dorea, încălțăminte la modă și cosmetice, lucruri care sunt exact pe gustul oricărei adolescente. Citeste in continuare AICI

CITEȘTE ȘI