Florin Călinescu: Cum arată vila superbă unde se retrage celebrul om de televiziune

Florin Călinescu este un îndragit actor, ce a devenit cunoscut, în ultima perioadă pentru atacurile dure la adresa politicienilor.

Celebrul actor, care este şi jurat la show-ul “Românii au talent” (PRO TV), este o fire energică la cei 62 de ani ai săi.

Dacă la tv îl vedeţi, în fiecare zi de vineri, îmbrăcat la patru ace, iată că atunci când ajunge în căsuţa visurilor lui, de la ţară, Florin Călinescu dă hainele de lux pe cele de grădinar sau de pescar. El s-a mândrit, pe contul de Instagram, cu ograda lui, fanii lăudându-l pentru faptul că a ales un mod de viaţă sănătos.

Foarte multe vedete au ales să-şi construiască o casă la ţară, sătule de forfota Capitalei. Printre ei se numără şi Florin Călinescu, care deţine, de mai bine de trei ani, o vilă frumoasă în comuna Băbana, din Judeţul Argeş.

Cei care locuiesc aici sunt mândri nevoie mare că au un vecin de seamă, ba chiar îl laudă, susţinând că juratul de la PRO TV este un bărbat harnic, care se implică în treburile gospodăreşti. În fiecare zi de vineri, după transmisiunea în direct a emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu (62 de ani) se grăbeşte să ajungă în acest mic colţ de Rai, unde îşi încarcă bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Îmbrăcat într-un combinezon de protecţie şi cu o pălărie de soare pe cap, artistul le-a prezentat fanilor ograda lui, în care stau, laolaltă, zeci de găini, capre şi iezi. Acesta se ocupă şi de grădinărit, răsfăţându-şi şi colegii, pe Andra, Mihaela Rădulescu sau Andi Moisescu, cu produsele proaspete. Adesea, el vine la emisiune cu plasa plină cu ouă şi legume, dar şi cu sticle cu lapte de capră.

“Florin trăieşte sănătos şi îi plac produsele bio, de aceea creşte animale şi păsări. Meştereşte, udă plantaţiile, merge la pescuit şi îi place să stea în mijlocul naturii, printre pomii fructiferi.

În plus, se bucură atunci când primeşte vizita colegilor sau a rudelor”, ne-au spus surse din apropierea actorului. În urmă cu câţiva ani, când a candidat la alegerile parlamentare, Florin Călinescu a povestit cu drag, în presa locală, despre acest loc de vis.

„Asta e comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Avem o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judeţ”.

Casa artistului se află la marginea unei păduri, într-o zonă retrasă. Aşa cum a precizat în declaraţia de avere, actorul a cumpărat, în 2006, două terenuri în comuna Băbana, unul de 3.689 metri pătraţi, şi un altul de 8.899 metri pătraţi. Pe unul dintre ele, aflat pe un deal, la marginea pădurii, şi-a ridicat vilă cu etaj.

 

„Acolo, sus, e casa lui Florin Calinescu. Vine destul de des pe-aici, e un om tare prietenos, sta de vorba cu toata lumea”, a dezvaluit un satean pentru WOWbiz.ro. De vila are grija Costel Calinescu, var cu Florin, care sta chiar peste drum. „Vila este pe numele lui Calin, fratele lui Florin Calinescu. Florin vine in vizita, la frate, la veri, ii place tare mult aici”, a marturisit Costel Calinescu.

CITEȘTE ȘI