Florin Călinescu nu-l slăbește nici în zile de sărbătoare pe Liviu Dragnea: ‘Porc, porc, nu vreo lebădă…sau veveriță… ‘

Cunoscut ca fiind un mare critic al PSD, actorul Folorin Călinescu l-a luat din nou în vizor pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, chiar dacă nu îi menționează numele.

„Am crezut in el de la inceput. Din prima secunda am stiut ca va fi ceva special intre noi doi. De fapt, specialitati…Apoi, s-a creat o bresa. A vrut sa scape. A vrut gratiere. A vrut amnistie. S-a suit in copac ajutat de niste porci mai mici.

Visul oricarui purcelus e sa ajunga porc mare. Ditamai porcul. Si sa ii intreaca pe toti inaintasii. Porc, porc, nu vreo lebada…sau veverita… Si in decembrie lucrurile au scapat de sub control. Am ajuns la cutite. Firesc.”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citeste in continuare despre..

loading...

Se anunță HAOS în centrul Capitalei – Protest fără precedent: ‘Blocați cu mașinile Guvernul Dăncilă care susține hoția!’

Se anunță un nou protest în Piața Victoriei! De această dată oamenii sunt chemați să iasă în stradă cu mașinile la Guvern, în urma măsurilor fiscal-bugetare anunțate de Eugen Teodorovici. De asemenea, nici legile justiției nu sunt ignorate de protestatari.

„Blocați cu mașinile Guvernul Dăncilă care susține hoția!

–  Vă convine să plece din România tinerii cei mai capabili ai țării și să rămână pramatiile care trăiesc pe banii furați de tăticu, ca politician?
– Vă convine să plătiți taxe și mai mari ca să aibă Dragnea cu ce-și răsplăti complicii din Parlament?
– Vă convine să fie scutiți de pedepse cei care au sărăcit România?
– Vă convine să trăiți în mizerie la pensie?
Dacă nu vă convine, ce mai așteptați?
Opriți Guvernul Penalilor să vă strice viața, opriți Guvernul Penalilor să vă distrugă viitorul copiilor!
Este iarnă, este incomod să stați in picioare cu orele la proteste, chiar dacă merită efortul…
Blocați penalilor accesul la Guvern cu mașinile! Ați fost 300.000 în Piața Victoriei după OUG 13. Dacă din 300.000 vor veni 20.000 cu automobilele și le vor opri în jurul Guvernului deja se face un zid în fața hoților lui Dragnea.
Blocați-le cu mașinile intrarea în Guvern prăduitorilor României!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de mișcarea #Rezist.
Sursa: stiripesurse.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More