Florin Salam, decis să o răzbune pe fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă! Ce i-a spus lui Vin Diesel de România după ce acesta a declarat că este alături de criminal

”Am un mesaj pentru România, pentru popor și pentru Poliția Română. Îl felicit pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite. Gheorghe Dincă, eu te susțin, te voi susține, și afară și înăutru, dacă o să mai calc și eu, Doamne ferește, la pârnaie. Eu o să am grijă de tine”, spune Vin Diesel de România, reușind să revolte o țară întreagă cu comportamentul lui.

Iar printre cei care au reacționat imediat s-a numărat chiar Florin Salam, manelistul, un tip calm, de obicei, ieșindu-și din minți după ce i-a ascultat discursul cel puțin ciudat al lui Vin Diesel de România. ”În 3 zile îți mănâncă mă-ta coliva…. Atât vă spun…”, a fost prima reacție a lui Florin Salam.

Reacția lui a generat, imediat, alte comentarii ale oamenilor, cu toții încurajându-l pe Florin Salam să îlș dea pe mâna Poliției pentru cele spuse. ”Stă în Suedia din ce am înțeles… O să îl găsim… Stă în Suedia, caută în gunoaie… O să îl găsesc, vă promit!”, a mai spus Florin Salam, de pe contul său de youtube.

România o vede pe Alexandra ca pe o eroină

De 3 ori a sunat Alexandra la 112 în decurs de 7 minute implorând ajutor. De fiecare dată s-au pierdut zeci de secunde, clipe vitale până când operatorul a transferat apelul la dispeceratul poliției. Alexandra a stat de vorbă cu un agent, dar nici asta nu i-a schimbat soarta.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Autoritățile s-au dovedit incapabile să localizeze telefonul folosit de biata fată. Polițiștii au ajuns în casa ororilor după aproape 20 de ore. Cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale se spală pe mâini și spun că au acționat ca la carte.

La 5 minute și 7 secunde după ora 11, adolescenta apelează numărul de urgență pentru prima dată. După 34 de secunde, operatorul 112 transferă apelul la poliție.  Dar fata închide – speriată. La ora 11 – 6 minute și 25 de secunde, Alexandra sună din nou.  Dupa un minut și 28 de secunde, o durată extrem de mare, poate vorbi, în sfârșit, cu un dispecer al poliției. Îi spune că e într-o casă părăsită și dă o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsește acolo. Culmea, chiar ea îi avertizează pe polițiști că s-ar putea să nu se afle la adresa respectivă.

A spus: „sunt într-o curte plină cu caini, este un nene cu păr alb și îmi spune ca voi face bani mulți”. La un moment dat se aude o bufnitură foarte, foarte puternică. Probabil atunci i-a smuls telefonul mobil! La ora 11, 12 minute și 36 de secunde Alexandra sună pentru a treia oară.  Trec 15 secunde până i se face legătura cu poliția. Nici acum nu poate spune cu exactitate unde se afla.

E șocant: în interval de 7 minute trei apeluri sunt făcute la 112, dar locul din care se sună rămâne un mister – cu toate că suntem în era tehnologiei – când toate telefoanele pot fi localizate ușor pe baza gps-ului.

Dar polițiștii n-au descoperit nimic la cele 3 adrese. Datele oferite de STS erau greșite.

Fata ar fi putut fi salvată

Disperați, oamenii au căutat-o peste tot însă nu au dat de ea. De fapt, fata era captivă în casa groazei unde, așa cum a și recunoscut, Gheorghe Dincă a ucis-o când a găsit-o cu telefonul în mână. Mai mult, deși în curtea lui s-au găsit urme de oase umane și bijuterii aparținând Alexandrei, criminalul a contestat și măsura arestării preventive, dosarul fiind deschis la Curtea de Apel Craiova, care urmează să judece doleanța lui Gheorghe Dincă marți, 30.07.2019.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !