Advertisement

Foarte Mare grija! Daca tai un Pepene in doua si vezi ca are o crapatura in miez, ca in poza, arunca-l imediat la gunoi! Uite ce inseamna acest lucru…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Pe timpul verii pepenii sunt foarte cautati datorita faptului ca sunt racoritori si hidratanti.

Advertisement

In ultimii ani insa, profitand de cererea mare, multi agricultori au ajuns sa foloseasca ingrasaminte chimice nocive pentru a le accelera cresterea si a-i face mai mari si mai aratosi.

Cum puteti deosebi astfel de exemplare de cele crescute natural? Daca taiati pepenele in jumatate, veti observa ca cei mariti artificial au o crapatura in miez.

Tineti minte acest lucru si faceti alegeri intelepte pe viitor.

Nu mai aruncati semintele de pepene.

Seminţele din pepenele roşu sunt o minune pentru rinichii noştri.

Ele conţin zinc, fier, omega 6, proteine şi fibre care se absorb uşor. Pe lângă efectul antioxidant, seminţele consumate ca atare sunt diuretice şi protejează împotriva pietrelor la rinichi.

Mai mult, seminţele au cea mai mare concentraţie de licopen comparativ cu oricare altă legumă sau alt fruct proaspăt prevenind astfel infarctul miocardic. Seminţele de pepene mai conţin seleniu, grăsimi esenţiale şi vitamina E, care luptă împotriva radicalilor liberi.

Advertisement

Citeste in continuare despre:

Dupa despartirea de Anda Calin, adevarul a iesit la iveala. Ce i-a facut Liviu Varciu fiicei sale, Carmina: „…un tata groaznic” Chiar el a recunoscut totul:

Devenit tată pentru a doua oară, Liviu Vârciu a fost în culmea fericirii.

”Viața mea s-a schimbat total”, declara acesta imediat ce iubita sa, Anda Călin, aducea pe lume o fetiță.

Artistul a făcut chiar lucruri de care nu se credea capabil. A ajuns să schimbe scutece, să-i facă băiță micuței sale și, de cele mai multe ori, el era cel care-i alina colicile. Doar că, drumurile sale și ale mamei fiicei lui s-au despărțit. Cei doi au ales să se separe, după ce nu au reușit să-și salveze relația. Cei doi părinți au discutat serios pe tema creșterii copilului, mai ales că artistul nu vrea să piardă momente importante din viața Anastasiei, așa cum s-a întâmplat cu fiica sa mai mare, Carmina, pe care o are dintr-o altă relație.

”Am fost un tată groaznic și nu pentru că așa a fost vremea. Îmi pare rău pentru că nu am stat mai mult alături de fata mea mare. Am pierdut o grămadă de lucruri importante. E greu pentru amândoi, dar ea știe că o iubesc foarte tare și va rămâne primul meu copil”, spunea acesta.

Ce a rugat-o Liviu Vârciu pe Anda Călin în legătură cu copila sa? Ei bine, actorul nu vrea ca Anastasia să crească departe de el. Dorința sa este ca aceasta să rămână în casa lui, în care și-a petrecut primele sale luni de viață.

Citeste mai mult AICI !

loading...