FOTO / Vulpița pozează mai ceva ca un top model! De la țară la oraș a fost doar un pas

Vulpițo, Vulpițo, ai uitat de unde ai plecat! De la țară la oraș a fost doar un pas, iar acum, Veronica s-a transformat într-o adevărată divă și pozează mai ceva ca un top model!

Ușor, ușor, Vulpița a început să ia multe nume mari din showbiz-ul autohton, dat fiind serialul de care avem parte zi de zi pe micile ecrane.

A plecat de jos, de la țară și.. acum credeați că spunem că nu a uitat de unde a pornit, însă nu, nici gând! Vulpi nu mai e ce a fost și acum se poartă la rang înalt.

Mereu machiată, aranjată, în pas cu moda, Veronica se comportă ca o adevărată divă.

A renunțat la hainele până în gât și se poartă numai la decolteu, fuste scurte și sexy, reușind să stârnească privirile a mulți bărbați. Unde mai punem că mai nou pozează ca un top model?

O, da! Nu ați văzut? Soția lui Viorel este foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde este urmărită de peste 150 de mii de persoane. Șocant, știm! Cât despre fotografii.. de pus în ramă, ce să mai! Vulpița se fotografiază într-un mare fel. Este la zi cu toate noutățile, fiind activă mai nou și pe Tik-Tok. Viorele, ai grijă să nu ți-o fure cineva!

Și dacă părerile sunt împărțite, vă aducem în vedere faptul că Veronica are mai mulți fani decât hateri. Internauții se întrec în comentarii la fotografiile ei, lăudând-o pentru felul spectaculos în care a ajuns să arate.

”Ești idolul meu, Veronica”, ”Frumoasă, îți stă foarte bine așa!” sau chiar ”Bravo, Vulpița! Forță te-ai făcut”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care Vulpi le primește la postările ei. Ce să mai, titlul de ”Miss fata de la țară” nu se mai potrivește!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More