ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri. „A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea A Recunoscut Că și A înșelat Unul Dintre Parteneri. „a Fost Cea Mai Grea Lună Din Viața Mea”

Gabriela Cristea și-a șocat fanii, dar și urmăritorii emisiunii „Mireasa. Capriciile iubirii”, pe care o prezintă, asta după ce a mărturisit în fața tuturor că și ea și-a înșelat unul dintre parteneri.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a povestit că a fost cea mai grea lună din viața ei, astfel nu ar mai repeta acest lucru niciodată.

Gabriela Cristea este o femeie nu doar frumoasă, ci și asumată, care nu se ferește să își arate atât defectele și părțile mai puțin bune, cât și calitățile și curajul. Ei bine, în urmă cu scurt timp, prezentatoarea TV ne-a surprins profund, după ce a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Mireasa. Capriciile iubirii, faptul că a înșelat și ea la rândul ei.

Gabriela Cristea și-a înșelat unul dintre parteneri
Nu mai este un secret faptul că Gabriela și Tavi se iubesc nebunește și că au petrecut nenumărate momente frumoase împreună, însă, ce-i drept, în căsnicia lor au existat și momente mai puțin plăcute, momente tensionate, de care niciunul dintre ei nu se ferește și amândoi preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre relația lor.

Ei bine, deși cei doi obișnuiesc să își povestesc absolut orice, astfel nu își ascund nimic în aceste momente, vedeta a făcut o mare mărturisire în direct la TV, în cadrul unei emisiuni, pe care cu siguranță nici soțul ei nu o știa.

Fără a ezita, Gabriela Cristea a recunoscut, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, după ce a deschis subiectul despre infidelitatea partenerului, faptul că și ea a înșelat. Nu, nu și-a înșelat actualul soț, căci vedeta a argumentat că totul s-a îmtâmplat în trecut și doar pentru o lună.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

ARTICOLE