Gabriela Cristea s-a fotografiat cu fetita si sotul ei, dar fanii au observat un mic detaliu! Nu te supara, dar fetita ta…de

Gabriela Cristea s-a fotografiat cu fetita si sotul ei, dar fanii au observat un mic detaliu! Nu te supara, dar fetita ta…

Gabriela Cristea si-a imbracat fetita in printesa si toti s-au topit! Cand s-au uitat mai bine la poza, multi au observat un detaliuGabriela Cristea radiaza de cand a devenit mamica. Vedeta este nedespartita de micuta Victoria, pe care o rasfata in fel si chip. La botezul Petrei, fetita Cristinei Siscanu si a lui Madalin Ionescu, micuta Victoria a purtat o tinuta cu totul speciala, ca de printesa.

In fotografia surprinda, admiratorii vedetei au observat ca fetita, desi pare ca a mostenit ochii mamei sale, ar semana mai mult cu taticul. „O frumusete de papusa!” , „Fara suparare, dar ingerasa seamana numai cu Tavi. Sa va traiasca, sa va bucurati de ea!”, au fost cateva din comentarii.S-a trezit cu pompierii peste ea, în casă. Cum a fost Gabriela Cristea la un pas de moarteGabriela Cristea a trecut prin cea mai cumplită experiență după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei piftii pe care a lăsat-o pe foc.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care are un salariu impresionant la Kanal D, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în urmă cu ani.Vedeta a fost la un pas de moarte după ce a uitat o piftie pe foc și s-a trezit cu pompierii peste ea în casă.

Despre incidentul teribil a povestit Gabriela Cristea pentru publicația Taifasuri.„Da, era să mor cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, în urmă cu ani. Am venit obosită de la muncă şi am vrut să fac o piftie.Am pus toate lucrurile în oală, la fiert, mi-am făcut un duş şi am adormit.

Apa a scăzut şi, la un moment dat, toate acele ingrediente au început să se afume, eu dormeam adânc şi m-am trezit cu pompierii în casă.Nu luase foc, dar fumul ieşea în valuri şi a fost observat de vecini, care au chemat pompierii. Norocul meu şi ceea ce m-a salvat a fost că uşa de la camera în care dormeam a fost închisă. Intrase fum pe sub ea, dar nu foarte mult.Intrasem deja în starea de inconştienţă şi m-am trezit cu masca de oxigen pe faţă şi cu cineva care mă întreba dacă ştiu cum mă cheamă.

E prima întrebare pe care ţi-o pun, să-şi dea seama cât de afectat este creierul”, povestea Gabriela Cristea, care a avut o reacție virulentă după ce a fost atacată de fani pe rețelele de socializare.Sunt foarte mulți fani de-ai cuplului Tavi Clonda și Gabriela Cristea care tânjesc să-i vadă pe cei doi, din nou, împreună pe micile ecrane.Se pare că și Tavi Clonda le împărtășește această nostalgie, dacă este să ne luăm după imaginea pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.Poza este făcută în platoul emisiunii pe care Gabriela Cristea a prezentat-o înainte ca frâiele să fie preluate de Bianca Drăgușanu.

Atât Tavi Clonda, cât și prezentatoarea sunt foarte zâmbăreți și se țin de mână în momentul imortalizat.„Să aveți o săptămână minunată! TB Monday (Lunea Amintirilor),” a scris Tavi Clonda, lângă imaginea cu pricina.Fanii au reacționat imediat, un prieten virtual scriind: „Ați revenit la televizor.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți și au împreună o fetiță pe nume Victoria Bella Margot. Cei doi au fost protagoniștii unei emisiuni, până în momentul când Gabriela Cristea a trebuit să intre în concediu natal.În acest timp, Bianca Drăgușanu s-a ocupat de prezentare, iar un adevărat scandal a izbucnit atunci când Gabriela Cristea a fost dată afară în timpul concediului, în favoarea Biancăi Drăgușanu.

Tavi Clonda a participat la preselectiile de la Eurovision de anul acesta cu piesa „King”, o melodie compusa si cantata in memoria regretatului Rege Mihai a Romaniei.

Desi nu a reusit sa treaca mai departe in finala, cu piesa „King”, Tavi Clonda a fost coplesit de emotie cand a primit un mesaj din partea Familiei Regale.„’King’, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României.Nu este pentru prima oară când tânăra generaţie se regăseşte în idealurile, valorile şi principiile Regelui Mihai şi ale Casei Regale a României.

Ne bucurăm să vă împărtăşim videoclip-ul acestui cântec şi să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, şi pe cei care au luat parte la desăvârşirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma şi Denisa Demian.Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul ‘King’ şi să le mulţumească personal”, este mesajul transmis de Familia Regală.„Mulţumiri Familiei Regale!”, a transmis Tavi Clonda

CITEȘTE ȘI