Gabriela Cristea, transformare spectaculoasă, după ce a slăbit. Vedeta a îmbrăcat o rochie mulată

 

Gabriela Cristea a reușit să slăbească spectaculos, după ce a născut. Rezultatele sunt vizibile, iar prezentatoarea TV a început să îmbrace din nou rochii mulate.

După cea de-a doua naștere, Gabriela Cristea a reușit să dea jos kilogramele în plus. Prezentatorea TV de la Antena Stars a urmat un regim, iar rezultatele nu au intârziat să apară.

Acum, vedeta se simte mult mai bine în pielea ei și a început să poarte rochii mulate fără să se mai gândească dacă i se văd colăceii.

Fanii au felicitat-o pentru rezultat, însă Gabriela Cristea nu a scăpat nici de critici.

‘Ai picioare foarte frumoas’, ‘Nu este nici un Photoshop. Este forma corpului. Intotdeauna a avut picioare si maini subtiri. Partea de sus acum este voluminoasa pentru ca alapteaza. Si burta asa arata dupa două cezariene. Dai jos foarte greu burta. Sunteti foarte rele si nu vad cu ce va ajuta pe voi daca lasati astfel de comentarii jignitoare. Va schimba viata In bine? ‘, ‘A slabit clar. Dar totusi zici ca are un sac pe ea. Nu e cu rautate. Esti superba, dar rochia asta este oribila. Nu-ti pune in evidenta deloc corpul si fata ta frumoasa’ sunt câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut

Gabriela Cristea face eforturi pentru a fi într-o formă de invidiat. Prezentatoarea TV a început o dietă personalizată, iar toate alimentele sunt pe placul ei.

Vedeta este mama a două fete, iar după două sarcini este mai greu să ajungi la rezultatele dorite atunci când vine vorba de felul în care arăți.

După ce născut-o pe Iris, în urmă cu 7 luni, Gabriela Cristea a reușit să slăbească 14 kilograme, însă nu se oprește aici. Soția lui Tavi Clonda a început o dietă care este perfectă pentru ea, iar în fiecare zi are trei mese și două gustări. În fiecare zi, vedeta bea apă plată cu lămâie.

De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani.

Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească’, a declarat recent, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI