Gabriela Firea, noi măsuri de protecție în Capitală

Gabriela Firea a anunțat noi măsuri pe care le-a luat în București pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus. Primarul Capitalei a anunțat că în continuare se fac multe teste pentru persoanele aflate în carantină și a detaliat toate noile măsuri pe care le-a luat.

Gabriela Firea, noi măsuri de protecție în Capitală
„Am mai luat o măsură în București. Din păcate, a rămas singulară și sper ca în perioada următoare să conformăm cu toții. Apropo de faptul că trebuie să îi ferim pe cei mai mulți dintre bucureșteni să se infecteze prin carantină, prin izolare, dar și prin restrângerea activităților care nu sunt vitale. Noi am dat sistare de lucrări la toate șantierele coordonate de Primăria Capitalei: Podul Ciurel, spre exemplu, (…) fabrica de glucoză, pasajul de la Doamna Ghica, park& ride Cora Pantelimon, Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu”, a spus Gabriela Firea printr-o intervenție telefonică la o emisiune tv.

Primarul a declarat că în continuare se fac foarte multe teste pentru persoanele care se află în carantină în centrele din București. „Astăzi s-au făcut cred că cele mai multe teste de către DSP București în spațiile noastre de carantină. Peste 100 de teste. Și mâine, de asemenea, vor fi testate foarte multe persoane”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat că în prezent sunt peste 550 de persoane în carantină București-Ilfov.

„În acest moment avem chiar peste 550 de persoane în carantină București-Ilfov. Cele mai multe în București: 525, iar în izolare la domiciliu împreună București și Ilfov 3700, firește 80% sunt în Municipiul București. Prioritatea sunt testele pentru persoanele care au venit din zona roșie și acestea sunt în carantină, etapa a II-a și în special pentru simptomatici, cei care vin din zona galbenă sau care sunt persoane contacte și sunt în izolare la domiciliu”, a continuat Gabriela Firea.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More