Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani! Fiica ei vitregă a născut un băieţel

Bucurie fără margini în familia fostei atlete Gabriela Szabo și a soțului ei, Zsolt Gyöngyössy. Fiica vitregă a Gabrielei a născut un băieţel la sfârşitul lui august, ceea ce înseamnă că fosta sportivă a devenit bunică la 43 de ani.

Fiica pe care soțul ei, Zsolt Gyöngyössy, o are dintr-o relație anterioară a născut în mare secret la sfârșitul lunii trecute, scrie Cancan. Proaspăta mămică s-a mutat definitiv în România în urmă cu câteva luni bune, iar pe vremea când era studentă, ea venea din China în țara noastră o dată pe an sau la doi ani.

Gabriela Szabo și fiica lui Zsolt Gyongyossi au o relație foarte apropiată, întocmai ca două surori şi persoane apropiate Gabrielei Szabo au dezvăluit că sportiva este extrem de încântată de noul membru al familiei lor.

Gabriela Szabo nu poate avea copii
În urmă cu câţiva ani, Gabriela Szabo a aflat, într-o clinică din Israel, că nu poate avea copii. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra sportivei pentru că a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte foarte mult să devină mamă.

Citeste si despre

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani! Tânărul era căsătorit și avea un băiețel

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița a murit la numai 34 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița. Conform acestora, Bogdan a activat cel mai mult în cadrul Serviciului Rutier, însă de ceva timp fusese mutat la Biroul de Ordine Publică Târgovişte.  Colegii de la IPJ Dâmboviţa spun că Bogdan era un polițist devotat, care își iubea meseria, dar mai ales familia lui frumoasă.

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani!

Tânărul poliţist, răpus de o boală grea, era căsătorit și avea un băiețel în vârstă de 5 ani. Conducerea IPJ Dâmbovița şi colegii transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Un alt polițist a încetat din viață, chiar la datorie, în urma unei descinderi dintr-un dosar. Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție a început acum urmărirea penală față de un procuror. Cei de la SIIJ transmit că acesta nu și-a făcut treaba cum trebuia în timpul unei percheziții și că din cauza acțiunilor sale a murit respectivul polițist judiciarist.

Magistratul este cercetat de procurorii de la SIIJ pentru neglijență în serviciu, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Este vorba despre o percheziție care avea loc la o distilerie a unei societăți care furniza în mod ilegal alcool mai multor magazine din Maramureș. În momentul descinderii, unul dintre cazanele cu țuică a explodat provocându-le răni grave polițiștilor. Cei doi polițiști s-au ales cu arsuri grave pe suprafața corpului, iar unul dintre ei a murit în cele din urmă.

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani! Poliție
Un polițist din Maramureș a murit în timpul unei misiuni. Sursa foto – facebook
CITEȘTE ȘI