GATA, S-A TERMINAT! SECRETUL lui Cioaca a iesit la IVEALA! Aici a dus-o pe ELODIA!

Un prieten apropiat al familiei Cioaca a facut o dezvaluire care schimba total datele misterului care a pus o intreaga Romanie pe jar.

Acesta a indicat locul in care s-ar afla trupul celei mai cunoscute disparute din peisajul autohton, scrie a1.ro

Barbatul, care a facut aceste dezvaluiri sub portectia anonimatului este convins ca femeia este moarta, iar locul in care se afla trupul este… Marea Neagra: „Nu am nicio indoiala ca Elodia a fost aruncata in mare”, a spus sursa.

Mai mult, prietenul celor doi soti Ciaca a oferit si amanunte despre cum a ajuns trupul neinsufletit al avocatei pe fundul marii, afirmand ca este legat cu greutati de plimb de picioare pentru a nu fi adusa la tarm.

Cine sete Elodia ?

Elodia Marilena Ghinescu (n. 27 septembrie 1968, Brașov), absolventă a Facultății de Drept din Brașov, conducea un birou de avocatură.[1] La 18 iulie 2004, s-a căsătorit cu inspectorul principal de poliție Constantin Cristian Cioacă, în vârstă de 33 ani, ambii fiind la a doua căsătorie. Cioacă a absolvit Academia de Poliție din București și s-a angajat la IPJ Brașov în anul 2000. În prezent,[Când?] Cioacă lucrează la departamentul de ordine publică din cadrul Secției II de Poliție Brașov. Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă au împreună un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005. După dispariția mamei, copilul a fost dat în îngrijirea bunicilor paternali din comuna argeșeană Albota.
 

Sursa: bzc.ro

CITEȘTE ȘI