Advertisement

Gemenii acestia au atat de multe sa isi spuna de cand au fost in burtica mamei! Se privesc ochi in ochi, iar bebelusul in roz are o reactie care topeste inimile tuturor!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Gemenii acestia au atat de multe sa isi spuna de cand au fost in burtica mamei! Se privesc ochi in ochi, iar bebelusul in roz are o reactie care topeste inimile tuturor!

Advertisement

IULIE 9, 2018IN UNCATEGORIZEDADMINLEAVE A COMMENT ON GEMENII ACESTIA AU ATAT DE MULTE SA ISI SPUNA DE CAND AU FOST IN BURTICA MAMEI! SE PRIVESC OCHI IN OCHI, IAR BEBELUSUL IN ROZ ARE O REACTIE CARE TOPESTE INIMILE TUTUROR!

Merle şi Stijn sunt doi gemeni adorabili, care le înseninează zilele părinţilor lor încă din momentul în care au venit pe lume. După ce timp de nouă luni au fost de nedespărţit, atunci când se aflau în burtica mamei lor, aceşti micuţi nu pot sta nici acum separaţi. Şi se pare că au destul de multe lucruri să îşi spună!

Fetiţa şi băieţelul au fost filmaţi de tatăl lor, Roy Johannink, în timp ce poartă o conversaţie pur şi simplu adorabilă. Chiar dacă nu putem înţelege nimic din ceea ce spun, ne dăm seama că tema de discuţie este una foarte serioasă, mai ales atunci când fetiţa îi aruncă fratelui său o privire ce exprimă nedumerire.

 

Citeste si

Si-a luat tatal de mana si a pasit in ring, alaturi de acesta, in pasi de dans. Ce a urmat i-a lasat pe toti fara grai! Cat de puternica si frumoasa e legatura tata-fiica!

 

Strălucind precum „Cenuşăreasa” în seara balului, Jasmin îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring alături de acesta în paşi de dans, parcă plutind de fericire şi emoţie. Mândria cu care tatăl îşi priveşte fiica este foarte evidentă.

Advertisement

După câţiva paşi lenţi, ritmul muzicii se schimbă subit şi toţi invitaţi rămân uimiţi să vadă cât de bine se mişcă cei doi pe o muzică foarte dinamică. Se vede clar că şi-au dat toată silinţa pentru a crea o reprezentaţie unică, sincronizându-se foarte frumos.

Coregrafia executată este una foarte dificilă, cu mişcări foarte complexe şi dacă din partea fiicei ne-am fi aşteptat să nu fie nicio problemă, avantajând-o vârsta şi melodiile alese, prestaţia tatălui este o adevărată surpriză pentru toată lumea. El se mişcă incredibil pe aceste ritmuri moderne, simţindu-se chiar în largul său şi punând foarte mult suflet pentru ca fiica lui să fie mândră de el.

La un moment dat, locul tatălui este preluat de frăţiorul mai mic, care nu se lasă intimidat de privirile aţintite asupra lui şi îşi etalează aptitudinile de dansator desăvârşit în ciuda vârstei sale fragede. Cum tatăl nu poate să stea foarte mult despărţit de fiica sa, el se întoarce pe ringul de dans pentru a termina acest dans emoţionant care cu siguranţă a făcut deliciul tuturor.

Cei prezenţi la eveniment îi încurajează prin urale şi îi răsplătesc cu ropote de aplauze pentru dansul lor fenomenal. Acest moment fabulos este expresia relaţiei deosebite pe care tatăl o are cu fiica lui!

 

loading...