Gest neașteptat din partea criminalei din Mangalia! Loredanei i s-a întâmplat o schimbare radicală de când se află după gratii

Loredana Atănăsoaie se află, acum, în închisoare, după ce și-a ucis cu sânge rece prietena și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia.

Inițial, criminala din Mangalia s-a izolat de colegele ei din închisoare.

Ce i s-a întâmplat criminalei din Mangalia după gratii

Odată ajunsă după gratii, Loredana nu a vrut să aibă niciun fel de contact cu fetele alături de care împarte celula. Acestea au vrut să se apropie de tânără, oferindu-i o carte de rugăciuni, însă criminala a refuzat-o.

,,Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a declarat avocatul Loredanei, Cristian Ion, potrivit gândul.ro.

Adolescenta se află în arest împreună cu alte trei colege. Acestea sunt mai înaintate în vârstă față de ea, așa că au purtat mai multe discuții serioase cu Loredana, prin care au încercat să o învețe lucruri bune, având în vedere că sunt trecute mai mult prin viață decât ea.

Loredana se căiește pentru ce a făcut

După toate cele vorbite cu femeile din arest, adolescenta, simțindu-se încurajată, a început să citească din cartea religioasă pe care colegele au vrut să i-o dăruiască, iar acum are un loc special unde se retrage pentru a se ruga în liniște atât pentru sufletul ei, cât și pentru cel al victimei sale, Alina.

,,În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea.

Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina(…)
Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus.”, a relatat avocatul tinerei.

Acum, singurii care i-au mai rămas alături Loredanei sunt membrii familiei sale. Deși tânăra își ajuta mama din punct de vedere financiar, acum cea care i-a dat viață o sprijină pe adolescentă în situația prin care trece.

Avocatul fetei a mai spus că mama și doi frați ai Loredanei au venit de la Vaslui pentru a o vizita, acum două săptămâni.

„Era o șaormerie vizavi, de unde i-a cumpărat trei șaorme și i le-a adus. Am înțeles că și vorbește cu mama ei la telefon”, a adăugat Cristian Ion.

CITEȘTE ȘI