Gestul care a IMPRESIONAT o Romanie INTREAGA! Ce a facut aceasta MIREASA chiar in ziua nuntii a adus TUTUROR invitatilor lacrimi in ochi! “O adevarata lectie de viata”

Această femeie din Reșița a făcut un gest care a emoționat o întreagă țară. Tânăra a luat decizia ca nunta ei să aibă un moment special. Acest eveniment este un moment extrem de emoționant din viața fiecărei femei, de aceea orice mireasă își dorește să aibă alături pe cei mai dragi oameni din viața ei.

În ziua nunții, tânăra mireasă din Reșița l-a avut alături doar pe tatăl ei, căci mama murise și nu a mai apucat să-și vadă fiica căsătorita.

Dar fata ei a făcut ceva cu totul și cu totul impresionanat. Ea a mers la cimitir, îmbrăcată în rochia de mireasă, înainte de nuntă, cu flori pentru mama ei care se stinsese din viață în urmă cu puțin timp… La mormânt, tânăra a vorbit cu mama ei și i-a cerut binecuvântarea.

Fotografia cu mireasa la mormântul mamei a fost postată pe Facebook cu mesajul: “Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică. Crezi că poate fi această fotografie o lecție de viață pentru ceilalți? Distribuie mai departe!” În doar trei zile, fotografia cu mireasa care își vizitează mama la cimitir a fost distribuită de aproape 5000 de ori, iar zeci de internauți au felicitat-o pe tânără.

Asteptam parerile voastre !

Va multumim !

CITEȘTE ȘI