Giani Kirita, propus pentru eliminare de catre fani. Are legatura cu atitudinea lui fata de Razboinici

Giani Kirita i-a deranjat pe sustinatorii Razboinicilor prin atitudinea lui si modul ostil prin care s-a adresat Razboinicilor.

Intregul razboi dintre Faimosi si Razboinici s-a declansat dupa ce echipa albastra a profitat de sansa de a-si alege concurentul de la echipa adversa cu care sa se lupte, iar astfel, Oltin, cel mai slab dintre Faimosi, a fost cooptat de nenumarate ori pe traseu.

Acest lucru i-a deranjat pe Faimosi, in special pe Giani Kirita, mai ales ca au pierdut casa.

Dupa o serie de jigniri si atacuri lansate de Giani Kirita si care au capatat proportii in seara de duminica, fanii emisiunii Exatlon au venit cu propunerea de a solicita eliminarea lui Giani Kirita din concurs, din cauza limbajului.

Aceasta idee a fost discutata pe retelele de socializare.

Cu toate astea, multi din fanii competitiei i-au luat apararea dinamovistului.

„Aţi cerut o petiţie pentru a fi scos Giani din concurs, dacă nu aţi înţeles până acum este un CONCURS cu o miza foarte mare! Fiecare din ei au jignit, au vorbit urat dar nu ştiu cum se face că atitudinea lui Giani o vedeţi numai când pierd Razboinicii. Este urat ceea ce a făcut Giani dar la fel de bine ţin să ii dau dreptate. Este provocat de atitudinea Razboinicilor”, a comentat o fana a emisiunii.

 

 

„Într-adevăr nu supun ca Giani a făcut un lucru bun, din contra a jignit şi a adus nişte jigniri grave echipei adverse, dar nu cred ca merita tot ceia ce voii faceţi!
Mai ales aceea petiţie venita, bineînţeles din partea fanilor susţinătorilor războinicilor, voi credeţi ca echipa de producţie va lua în considerare acea petiţie şi îl va descalifica pe Giani? Niciodată, în regulament spune clar ca fiecare concurent are dreptul să-l facă pe adversa sa se dezechilibreze psihic, şi asta sa văzut, Giani a reuşit sa-i facă pe războinici sa se umilească în fata lor!”, este comentariul unui alt fan.

CITEȘTE ȘI