Gina Pistol despre relația cu Smiley: Iata si raspunsul lui Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de un an, dar încă se feresc de ochii lumii, din motive doar de ei știute.

Cu toate că încearcă să țină secretă relația, în presă mai scap informații legate de cei doi. Cel care a vorbit cel mai mult despre relația celor doi este chef Cătălin Scărlătescu, prieten cu frumoasa vedetă.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că Gina Pistol ar urma să fie cerută în căsătorie foarte curând.

Faimosul bucătar a dezvăluit că Gina Pistol este îndrăgostită, că acum e fericită dar că lui îi e teamă că aceasta va suferi.

Tot Cătălin Scărlătescu a mărturisit că se apropie o nuntă, el intuind că ”Ginuța noastră va fi cerută în curând”.

Gina Pistol vrea să devină mamă

Gina nu simte însă nimic. Nu are nicio premoniție, niciun semnal, nimic. Cel puțin așa a declarat focoasa blondă, invitată fiind într-o emisiune TV.

”Mă văd mai degrabă mamă decât mireasă. Norocul meu că am fost (n.r. mireasă) de atâtea ori în ședințe foto și știu cum arăt”, a spus Gina Pistol cu un zâmbet amar.

Se pare că vedeta ajunsă la vârsta de 37 de ani chiar își dorește să aibă un copil. În presă au apărut în ultima perioade mai multe informații care spuneau că Gina Pistol ar fi fost însărcinată. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi doar informații eronate.

La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au fost într-o vacanță exotică. Nu s-au pozat nici de această dată împreună, însă din imaginile postate de amândoi, aproape în același moment, e clar că se aflau în același loc.

Smiley a fost întrebat într-un interviu cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care cu siguranță a bucurat-o nespus de mult pe frumoasa Gina Pistol. ”Cred că femeia cu care sunt este cea ideală”, a declarat Smiley.

Citeste si despre..

VIDEO – Iubiți în viața reală, Smiley și Gina Pistol joacă în „Oh, Ramona”. „Nu avem legătură unul cu altul în film”

Smiley și Gina Pistol fac parte din distribuția filmului “Oh, Ramona”, care intră în cinematografe fix de Ziua Îndrăgostiților. Iubiți în viața reală, cei doi au roluri mici în peliculă și nici o scenă împreună, după cum ne-a mărturisit artistul.

Smiley a mai bifat o experiență cinematografică, de această dată în rol de polițist. „A fost foarte greu, pentru că a fost o filmare foarte de dimineață, eu sunt matinal, dar a fost la 4 dimineața, și la Brașov, adică nu am mai dormit în noaptea aceea. Friguț. Glumesc, nu a fost chiar atât de greu, pentru că eu oricum apar foarte puțin, adică trebuie să fiți foarte atenți să vedeți filmul, că dacă clipiți, s-ar putea să mă ratați”, ne-a declarat prezentatorul emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV.

Inițial, scena în care apare el a fost mai lungă, dar s-a tăiat la montaj, întrucât filmul a trebuit să aibă o anumită lungime și altele au avut prioritate. Însă nu l-a deranjat. „Eu mă bucur foarte tare de fiecare dată când sunt invitat, că sunt polițist, că sunt pepenar, mă bucur, mi se pare funny. În general, eu mă ghidez după treaba asta: dacă îmi face plăcere să fac ceva sau mă distrează ceva, merită făcut. Am făcut și un film întreg cu „Simplu”, mie îmi plac filmele, în general, sunt pasionat de filme, dacă există ocazii de genul acesta, de ce nu?”, a adăugat el.

VIDEO

 

Deși din distribuție a făcut parte și Gina Pisol, partenera lui în viața reală, pe marele ecran îl vom vedea alături de o colegă de breaslă. Cu Feli joc în film, suntem amândoi polițiști. Eu și Gina nu apărem în aceeași scenă. Nu avem legătură unul cu altul în film. Ea are o scenă filmată în altă zi, în altă perioadă de timp’, a mai spus, pentru Libertatea, Smiley.

CITEȘTE ȘI