Glumele pe seama burlacului Cătălin Scărlătescu iau sfârşit! Gina Pistol a luat decizia la care nimeni nu se aştepta

Glumele și ironiile la adresa celui mai râvnit burlac de la masa jurizării ,,Chefi la cuțite” se vor sfârși în această seară, de la ora 20:00, când Cătălin Scărlătescu va fi luat prin surprindere de desfășurarea propriei nunți. După ce și-a respectat promisiunea de a ajunge sub pragul de 90 de kilograme impus de Gina Pistol, colegii de platou decid că este momentul să îl împingă pe chef Cătălin să facă primul pas către căsătorie.

,,Vrem să fim o familie fericită!”, declară amuzat chef Dumitrescu ce pune la cale cele mai minuțioase detalii ale momentului spectaculos din seara aceasta, când frumoasa prezentatoare a emisiunii își va face apariția îmbrăcată în rochie de mireasă. Care va fi reacția lui chef Scărlătescu, cât de repede va lua acesta o decizie, dar și care dintre concurente va contesta momentul romantic, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară.

Tot atunci, cei din fața micilor ecrane vor fi martorii unei alte etape de eliminări. După prima probă a Bootcamp-ului, ce a triat concurenții în funcție de abilitatea și tehnica pregătirii unui preparat savuros la grătar, urmează o altă mare provocare. Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să îi încurce chiar înainte de a intra în bucătăria ,,Chefi la cuțite”.

Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își va forma o echipă de doar șase oameni, cu care va lupta spre titlul sezonului cu numărul patru. Ediția din seara aceasta îi pune pe concurenți în fața unei probe complete ce le testează tehnica, rapiditatea, dar și imaginația. ,,Proba pare simplă, dar este plină de provocări”, mărturisește chef Scărlătescu, ce își caută candidații pentru o echipă care să îl reprezinte.

Concurenții rămași în joc trebuie să demonstreze în seara aceasta că merită o tunică și că sunt suficient de talentați să își croiască drum către câștig, alături de unul dintre chefii Bontea, Dumitrescu, sau Scărlătescu. Rundele ce urmează sunt pline de suspans, iar strategiile de joc încep deja să fie aplicate din seara aceasta de la 20:00 pe Antena 1, în cea de-a doua ediție incendiară ,,Chefi la cuțite” ce marchează etapa de Bootcamp.

CITEȘTE ȘI