Grabiti-va! această rețetă a inceput sa fie Stearsa de pe net, pentru ca Functioneaza!

În acest articol vă vom prezenta o băutură care este 100% naturală! Este excelentă pentru curățarea arterelor de toxine, chimicale și grăsimi, substanțe responsabile cu atât de multe efecte negative în organsimul nostru.

Amestecul de mai jos ne poate proteja de raceală și de gripă si elimină infecțiile care pot afecta circulația sângelui. Curăță de asemenea, ficatul si reduce efectele radicalilor liberi, responsabili cu favorizarea cancerului în organism.

INGREDIENTE:
8 catei de usturoi
2 lămâi tăiate în 4
O Rrădăcină de ghimbir (4-5 cm)
Apă (4 litri)

loading...

MOD DE PREPARARE:

Mai întâi trebuie spălăm bine ghimbirul și să-l curățam de coajă. Apoi, ar trebui să-l toacăm în bucăți mici. Același lucru trebuie făcut și cu usturoiul. Tăiem apoi lămâile, cu tot cu coajă și punem toate ingredientele într-un blender amestecând toate ingredientele.

În continuare, luăm o oala și punem 4 litri de apă la fiert împreună cu amestecul pe care tocmai l-am pregătit. Când apa începe să fiarbă, o luăm de pe foc și o lăsăm să se răcească. Apoi, strecurăm lichidul și îl punem în sticle la rece.

UTILIZARE:

Consumați această băutură zilnic cu cel puțin două ore înainte de prima masă. După un timp, veți începe să vă simțiți mai bine și nivelul de energie va crește la maxim!

Citeste in continuare…

Cei doi tineri medici care l-au salvat pe Florin Busuioc sunt îndemnaţi să plece din România

Cei doi tineri medici care l-au salvat pe Florin Busuioc sunt îndemnaţi să plece din România. Sute de mesaje de felicitare curg pe conturile celor doi de pe reţelele de socializare şi mulţi le spun să îşi construiască o carieră în strinătate şi să părăsească sistemul medical de la noi.

Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt cei doi tineri medici care au venit de acasă marţi seara şi au intrat imediat în sala de operaţie, pentru a-i monta un stent actorului Florin Busuioc, după ce acesta suferise un infarct. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.

Cel care a implantat stentul a fost Paul Traşcă, asistat de mai tânărul lui coleg, Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să intre în sală alături de colegul său, Paul Traşcă. Ţieranu este rezident în ultimul an şi de la 1 ianuarie va fi şomer.

Citeste mai mult AICI

 

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More