„Hai sa ii facem cunoscuti” Cine sunt brutele care au inecat si apoi au calcat pe cap o catelusa ratacita…Proprietarul animalului E DISTRUS! Era animalul lui de suflet…

Un câine de rasă a fost omorât cu sălbăticie de doi tineri care, se pare, l-au confundat cu un lup. Animalul a fost lovit cu un bolovan în cap şi, în timp ce agoniza, a fost înecat în râul Timiş.

„Hai să facem cunoscuți ucigașii lui Sasha, mama lui 6. Sasha a fugit de acasă , şi au găsit-o aceste gunoaie umane.

In acest timp Sasha era căutată de familia ei dar din păcate a fost găsită de aceşti ucigaşi nenorociţi Pe lângă că au innecat-o a călcat-o pe cap să fie sigur că îşi duce cruzimea la capăt. https://www.facebook.com/daniel.popet / https://www.facebook.com/mester.david.7 „, a scris proprietara câinelui.

Proprietarul câinelui a declarat pentru Lugoj Info.ro că a căutat animalul zile şi nopţi însă toate eforturile au fost în zadar. Căutările s-au încheiat când omul a văzut imaginile şi aşa a aflat de ce sfârşit în chinuri a avut parte căţeaua

Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare chiar de către cei doi indivizi care au ucis animalul din rasa ciobănesc belgian malinois.

Citeste in continuare:

Parintele Arsenie BOCA: „Roaga-te, aceasta este DATORIA TA, SLAVA TA, FERICIREA TA!” Iata ce trebuie sa spui cand iti e sufletul intristat:

SURSA

CITEȘTE ȘI