Horoscop 10 Martie 2019. Avem o sumă de bani pentru nativi și Relaţie de prietenie transformată în dragoste

Horoscop 10 martie 2019. Zi norocoasă în dragoste, pentru acele zodii care au curajul să facă primul pas. O relație de prietenie se poate transforma, rapid, într-o frumoasă poveste de iubire.

E nevoie, însă, ca ambii parteneri să-și asume riscuri.

Horoscop 10 martie 2019 Berbec

loading...

Berbecii simt nevoia de a se izola, în ultima zi a săptămânii. E modul lor de a-și aduna gândurile și de a pune la punct planurile pentru perioada următoare. În teorie sună bine, doar că exact atunci când au mai mare nevoie de liniște vin telefoane din toate părțile. E posibil ca unii prieteni să aibă nevoie de ajutor sau de un sfat bun. Nu sunt excluse nici surprize plăcute din partea unei persoane atrăgătoare.

 

Horoscop 10 martie 2019 Taur

Taurii sunt în locul potrivit, la momentul potrivit. Cel puțin în ceea ce privește relațiile sentimentale. O persoană care părea dezinteresată dă din senin semne că ar vrea să ducă relația de prietenia la un alt nivel. Motivele pentru care o face tocmai acum sunt imposibil de înțeles. Important este, pentru nativii din zodia Taur, să facă ceea ce simt. Fie că este vorba de un refuz sau de o mișcare îndrăzneață.

 

Horoscop 10 martie 2019 Gemeni

Gemenii se plictisesc îngrozitor. Și nu e tocmai rău, pentru că în astfel de momente le vin cele mai interesante idei. O întâlnire cu prietenii din copilărie sau o invitație-surpriză în oraș, adresată unui coleg „special”, ar putea transforma o zi banală într-o poveste de neuitat. Atenție mare la finanțe. Nu sunt recomandate cheltuielile pe obiecte de lux, bugetul s-ar putea risipi în doar câteva ore, mai ales că tentațiile sunt la tot pasul.

 

Horoscop 10 martie 2019 Rac

Racii au parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Vin vești bune pe toată linia, iar asta le dă un sentiment de confort. E posibil, însă, ca atmosfera senină să se spulbere în doar câteva clipe. Consecințele unor greșeli din trecut revin cu o forță copleșitoare, de aceea este important ca problemele să fie rezolvate o dată pentru totdeauna. Chiar dacă pare a fi târziu.

 

Horoscop 10 martie 2019 Leu

Leii vor să petreacă astăzi timp cu cei dragi. Nativii din Leu se vor dedica familiei şi prietenilor, cărora le vor acorda toată atenţia. Ar putea veni cu ideea de a organiza o „ieșire” la iarbă verde sau la cinema, nu exclud nici o petrecere la casă. Acordați o atenție deosebită emoțiilor dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea iubirii, nu trebuie să respingeți atenția unei persoane care şi-a arătat interesul de-a vă cunoaşte, fiind şanse mari să vă întâlniţi jumătatea.

 

Horoscop 10 martie 2019 Fecioară

Fecioarele vor petrece o zi de duminică perfectă, fără nici un motiv de îngrijorare. Se vor simţi în armonie cu tot ce au în jurul lor. O mare parte din timpul liber şi-o vor dedica hobby-urilor. Seara ar putea fi petrecută în compania prietenilor, acasă sau în oraş. Totodată, persoana iubită ar urma să pună la cale o surpriză de care să fiţi profund impresionaţi.

 

Horoscop 10 martie 2019 Balanţă

Balanţele vor decide să uite noţiunea timpului. Cele mai bune idei de relaxare le vor găsi pe internet, la cafeaua de dimineaţă. Nu uitați să faceți timp pentru a comunica cu cei dragi, pe care aţi putea să-i invitaţi la masa de prânz. Ar trebui să evitați cumpărăturile, ca să nu rămâneţi cu buzunarele goale.

 

Horoscop 10 martie 2019 Scorpion

Scorpionii ar putea fi neobişnuit de romantici, iar asta i-ar putea transforma în mari cuceritori, iar răspunsurile din partea celui curtat nu vor întârzia să apară. Totuşi, le este recomandat să nu uite de familie, pentru că vor interveni nişte chestiuni punctuale de rezolvat în cel mai scurt timp. Duminica este, de asemenea, o zi minunată de a scăpa de un obicei prost, care vă dă bătăi de cap.

 

Horoscop 10 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor participa, astăzi, la tot felul de concursuri intelectuale. Acesta este momentul potrivit în care le poţi demonstra celor din jur de ce eşti capabil. Poţi avea noi iniţiative, lansa noi idei de afaceri. Duminică nu este o zi bună pentru declarațiile de dragoste sau propuneri de căsătorie. Aşteaptă. Ai putea, în schimb, să îţi aranjezi lucrurile din dulap şi să adaugi ceva nou în el.

 

Horoscop 10 martie 2019 Capricorn

Capricornii, duminică, nu ar trebui să-și asume prea multe responsabilităţi. Lasă-i pe cei dragi să stabilească singuri cum ar trebui să-şi petreacă weekend-ul. Vei avea destule pe cap. Petrece mai mult timp alături de familie. Sau fii singur. Vei simţi, probabil, o dorință puternică de a fi singur. Dacă este aşa, găseşte un loc secret, doar al tău, şi stai acolo cât mai mult timp posibil.

 

Horoscop 10 martie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii trebuie să stea departe de persoane pe care abia le-a cunoscut. Există riscul să-ţi laşi finanţele pe banii cuiva care ar putea să profite de naivitatea ta. În general, va fi o duminică liniştită pentru tine. Ai putea ieși din casă. O plimbare în aerul proaspăt este perfectă. De asemenea, ar trebui să împărtășeşti cu familia un plan pentru viitor. La sfârșitul zilei, poate vrei să fii singur. Fă tot posibilul să găseşti un loc care să te inspire.

 

Horoscop 10 martie 2019 Pești

Peştii petrec ziua de 10 martie 2019 printre oameni neobişnuiti. Ai putea, de asemenea, experimenta un déjà vu în timp ce faci diverse treburi prin casă sau în timp ce vorbeşti cu diferite persoane. Astăzi este o zi potrivită pentru a organiza discuții importante în familie despre cum puteţi redecora casa. Evită să petreci mult timp în spatele volanului sau consumând mâncăruri picante.

Sursa: observator.tv

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More