Horoscop 11 Martie 2019. Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie

Horoscop Berbec. Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.î

Horoscop Taur. Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, onvestiţiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Horoscop Gemeni. Nu poţi trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneală şi ambiţie. Nu aştepta să se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie. Deţii toate resursele pentru a depăşi acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belşug, dar mai ai nevoie şi de un dram de noroc care să te susţină pe parcurs.

Horoscop Rac. E agitaţie mare în jur, parcă toată lumea a uitat de politeţe şi diplomaţie şi ridică tonul la orice fleac. Noroc că tu te poţi detaşa cel mai uşor de atmosfera tensionată în care te afli, pentru că ai şi alte lucruri la care să te gândeşti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur,  nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi zâmbetul, fără să te implici în iureşul nervos din preajmă.

Horoscop Leu. Te simţi blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic şi e normal să fii dezorientat şi să nu mai ştii ce să faci. Să laşi lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, sau să acţionezi în vreo direcţie, ca să depăşeşti impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuţi cu cineva care are mai multă experienţă, pentru că tu te simţi, momentan, golit de inspiraţie. Consideri că ai încercat tot ce se putea face şi acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine să ceri ajutor din afară. Nu încerca să le faci singur, nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare discuţia de azi poate face brusc lumină în mintea ta şi din nimic deja pare să se nască totuşi ceva!

Horoscop Fecioara. Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie. Ai în faţă două direcţii: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să… Ce să alegi în situaţia de faţă? Inima îţi transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raţionale şi pragmatice vor cântări mai mult. Acum nu contează ce doreşte sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situaţia dată, ca atare asumă-ţi răspunderea.

Horoscop balanța. Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.

Horoscop Scorpion. Veştile care sosesc de departe te pun pe gânduri şi te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenţie din partea ta acolo, la faţa locului. Ca să te poţi prezenta personal, ar trebui să laşi alte treburi deoparte şi să pleci la drum, or nu eşti în cea mai bună stare pentru asta. E greu să rezolvi problema prin telefon, deci, dacă altfel nu se poate, urcă-te în maşină şi du-te acolo unde e nevoie urgentă de tine. Chiar dacă ţi-ai stricat astfel programul normal al zilei,  măcar vei fi mulţumit că ai reuşit să înţelegi situaţia din miezul acţiunii, şi nu din povestiri.

Horoscop Săgetător. Te simţi exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poţi onora. Nu ai vârsta potrivită, nu ai experienţa care se cere, nu ai banii necesari în această situaţie, dar nu trebuie să te simţi dat la o parte, pentru că tu eşti încă pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat să te alături şi tu. Eşti deci încă pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim când vei fi ca şi ceilalţi, ca atare nu lua această aparentă amânare sau marginalizare prea în personal, pentru că nu acesta e motivul. Ceilalţi aşteaptă ca tu să evoluezi, să acumulezi, să creşti, după care vei fi şi tu unul de-al lor.

Horoscop Capricorn. Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândeşti ca ei, să vorbeşti ca ei, să adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajustează-ţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e uşoară, dar comunicând în permanenţă, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult şi nu va mai exista nicio diferenţă între tine şi tovarăşii tăi. Dacă îţi doreşti să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire!

Horoscop Vărsător. Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce căuta, altfel laşi o impresie greşită. Parcă te-ai prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă de la tine idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, rişti să-ţi strici imaginea de profesionist care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ţi sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

Horoscop Pești. Te uiţi în jurul tău şi vezi că e cam gol pe lângă tine, încât ai fi tentat să spui că nu ai pe cine te baza. Greşit: eşti singur pentru că eşti cu o sută de metri înaintea celorlalţi care alergă în spatele tău. Bucură-te de această solitudine – seamănă cu singurătatea alergătorului de cursă lungă – pentru că, neavând pe nimeni alături de tine, e semn că tu eşti în fruntea plutonului, că eşti cel mai aproape de finish, şi deci nu ai motive să te temi de concurenţa care e atât de departe în urmă. Tu eşti liderul, deschizătorul de drumuri, căpitanul de echipă, şi, prin exemplu personal, le arăţi ce înseamnă să fii primul!

Sursa: acvaria.com
CITEȘTE ȘI