HOROSCOP 13 martie 2018. Vor avea loc schimbări dramatice pentru unele zodii

HOROSCOP 13 martie 2018. Se vor produce evenimente neașteptate și nativii sunt predipuși la schimbări ce pot fi uneori dramatice. Aspectul astral din această zi poate induce o anumită nostalgie legată de legături sentimentale din trecut.

 

HOROSCOP 13 martie 2018 Berbec. Este posibil să primiți musafiri de departe și să fiți nevoit să vă schimbați complet programul.
O persoană apropiată ar putea să va solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a doua a zilei nu este exclus să primiți o veste mai puțin plăcută de la un prieten.

Citește și Dezvaluiri incredibile dintr-un spital din Iasi! Medicii nu au mai putut sa tina acest lucru ascuns! In cele din urma, totul a iesit la iveala

HOROSCOP 13 martie 2018 Taur. În prima parte a zilei aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară care vă preocupa de mai mult timp. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, va recomandăm să analizați serios propunerea. Cu eforturi mici și riscuri minime, ați putea obține un beneficiu important pentru bugetul familiei.

HOROSCOP 13 martie 2018 Gemeni. Un bărbat mai în vârstă va poate ajuta să rezolvați o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveți încredere în sfaturile lui și să vă temperați orgoliul.
Seara s-ar putea să aflați despre problemele de sănătate ale unei cunoștințe și să vă schimbați programul pentru zilele următoare.

HOROSCOP 13 martie 2018 Rac. Nervozitatea va poate creă probleme la locul de muncă și în relațiile cu partenerul de viață. Această stare de spirit pare să fie cauzată de un moment dificil în plan profesional, care ar putea avea drept consecință o pierdere financiară.

HOROSCOP 13 martie 2018 Leu. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că nu acordați suficientă atenție problemelor legate de locuința sau de viață de familie. Puteți să detensionați destul de ușor atmosferă, dând dovadă de tact și înțelegere. În a doua parte a zilei este posibil să constatați că o afacere la care munciți de mult timp începe să dea rezultate.

HOROSCOP 13 martie 2018​ Fecioară. Este posibil că persoană iubită să va înțeleagă greșit dorință de a avea mai multă libertate de mișcare. Pentru a evită o ceartă, ar fi bine să lămuriți neînțelegerea fără să va ieșiți din fire.
Chiar dacă sunteți tentat să petreceți seară împreună cu prietenii, ar fi mai bine să dedicați familiei timpul liber de azi.

HOROSCOP 13 martie 2018 Balanță.  Astăzi există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Dacă sunteți șofer, va sfătuim să nu va asumați niciun risc. Dacă sunteți pieton, este recomandat să circulați cu atenție și să evitați traversările prin locuri periculoase.
Situația financiară s-ar putea îmbunătăți în scurt timp. Se întrevede o prima sau o creștere a veniturilor principale.

HOROSCOP 13 martie 2018 Scorpion. Puteți avea reușite frumoase în plan profesional și în afaceri, cu condiția să va controlați tendința de a-i critică excesiv pe cei din jur.
Pentru a păstra armonia în relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață, este recomandat să va păstrați calmul și să fiți cât mai diplomat.

HOROSCOP 13 martie 2018 Săgetător. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscați un eșec care v-ar putea descuraja pe termen lung.
Ar fi bine să țineți cont de sfaturile oferite de o persoană cu experiență.

HOROSCOP 13 martie 2018 Capricorn.  O întârziere independența de voința dumneavoastră s-ar putea soldă cu ratarea unei oportunități favorabile în afaceri. Nu merită să va consumați, pentru că astăzi sunteți predispus la migrene și alte indispoziții.
Ar fi bine să va relaxați și să va detașați de problemele cotidiene. Perioadă care urmează se anunța favorabilă în plan profesional, dar destul de solicitantă.

HOROSCOP 13 martie 2018​ Vărsător. În cursul dimineții s-ar putea să aveți multe drumuri de făcut și să survină diverse întârzieri cauzate de incidente neprevăzute. Există riscul să pierdeți o sumă de bani din cauza neatenției. Oricât de agitată și de obositoare ar fi ziua de azi, nu va descărcați nervii asupra familiei!

HOROSCOP 13 martie 2018 Pești. S-ar putea să fiți indispus din cauza că ați pierdut o colaborare sau că ați făcut o investiție nerentabilă. Diverse încurcături și întârzieri ar putea să va dea senzația că toți și toate sunt împotrivă dumneavoastră.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI