Horoscop 17 iunie 2018. Va fi o zi superbă pentru trei zodii

Horoscop 17 iunie 2018. Se anunță o zi superbă pentru trei zodii. Află ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

HOROSCOP BERBEC 17 IUNIE

Numai prudenţa te poate scăpa de riscul care trece azi prin calea ta. Se ştie că ai uneori presentimente care te avertizează dacă e bine sau nu să te implici în anumite acţiuni şi, cum azi intuiţia îţi spune să stai pe loc, vei scăpa cu brio de efectele neplăcute.

Parcă cineva te trage de mânecă şi-ţi spune să stai pe loc chiar şi în cel mai palpitant moment, dar, după ce trece impasul, îţi vei da seama ce bine ai făcut că ţi-ai ascultat vocea interioară. Numai dacă rezişti ispitei de a te băga singur în mijlocul furtunii, totul va trece fără urmări.

HOROSCOP TAUR 17 IUNIE

Eşti înconjurat de multe figuri feminine care au diverse roluri în treburile tale. Există una care te stimulează, te încurajează să te implici mai mult într-o actiune interesanta, pe când alta, poate cu mai multă experienţă de viaţă sau mai matură, te opreşte din elan şi îţi aduce aminte de chestiuni materiale sau pragmatice pe care nu le ai în cea mai bună ordine şi îţi cere să le rezolvi pe acestea mai întâi.

Ambele vor avea într-un final un rol important, pentru că îţi vor fi de folos exact aşa cum e mai bine pentru tine: una te împinge de la spate, alta să te trage de mânecă.

HOROSCOP GEMENI 17 IUNIE

Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală.

Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă. Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

HOROSCOP RAC 17 IUNIE

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun.

Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

HOROSCOP LEU 17 IUNIE

Discută cu prietenul tău cel mai bun despre afaceri, pentru că s-ar putea să primeşti de la el nişte ponturi foarte profitabile, pe care chiar le poţi pune în aplicare cât de curând.

Mai mult: poate vă asociaţi într-o activitate comună în care fiecare să-şi joace rolul care i se potriveşte cel mai bine: tu poţi deveni finanţatorul, sursa principală de capital, în timp ce el vine cu ideile, cu relaţiile, cu talentele sale din domeniul comunicării, care, trebuie să recunoşti, sunt esenţiale pentru a vă face cunoscută afacerea.

Nu fi egoist când vine vorba de câştig, spunând că dacă tu bagi banii, tot tu eşti cel care trebuie să-i adune, pentru că la fel de important este şi rolul camaradului tău!

HOROSCOP FECIOARĂ 17 IUNIE

Daca eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă. Te zbaţi pentru o cauză în care nu cred şi ceilalţi, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar.

Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare. Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului.

HOROSCOP BALANȚĂ 17 IUNIE

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un amic care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

HOROSCOP SCORPION 17 IUNIE

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, iar tu eşti sursa principală de imaginaţie, de creativitate şi de sensibilitate. Celălalt este un izvor de energie şi, dacă vă uniţi forţele într-un sens comun, se va naşte un proiect de succes.

Că e o prietenie de durată, că e o poveste pasionantă de iubire sau o colaborare rentabilă pentru amândoi, ai impresia că ai găsit persoana cu care te înţelegi cel mai bine.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 17 IUNIE

Atmosfera nu e prea plăcută acasă, de parcă fiecare membru al familiei ar avea ceva pe suflet şi nu reuşeşte să exprime prin cuvinte ce simte. Ar fi bine ca fiecare să-şi ia inima în dinţi şi să spună clar ce îl macină, de ce îi este frică, ce nu îi convine, pentru că sigur există o rezolvare pentru toate.

Decât să păstreze fiecare în interiorul său nemulţumiri, dileme şi frustrări, mai bine aţi sta cu toţii de vorbă faţă în faţă, ca să găsiţi tot împreună soluţiile cele mai eficiente. La baza acestei stări apăsătoare din locuinţa voastră se află un blocaj de comunicare, dar unul din voi trebuie să lase primul garda jos şi să-l invite pe celălalt la dialog sincer.

HOROSCOP CAPRICORN 17 IUNIE

Atitudinea rigidă a unui prieten de lângă tine are efecte negative şi asupra ta, pentru că simţi imediat stările negative ale celor din jur. Devii şi tu la fel de sensibil, de speriat, de suspicios când îl vezi pe cel alături cât de pesimist priveşte unele lucruri şi în loc să lupţi cu emoţiile sale neplăcute, te laşi atras şi tu în aceeaşi zonă sumbră.

Unul din voi trebuie să lupte cu depresia, cu emotivitatea aceasta negativă, cu apatia şi oboseala psihică, altfel transformaţi această zi într-un motiv de lacrimi şi suspine. Chiar şi în cel mai întunecat spaţiu tot se găseşte un punct de lumină care merită valorificat: caută-l!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 17 IUNIE

Când priveşti spre etapele următoare ale planurilor la care îţi aduci contribuţia, te cuprinde entuziasmul şi nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ai visat, încât simţi că nu mai poţi aştepta până acolo.

Nu te grăbi totuşi, fiecare pas are rolul său în construcţia finală, şi dacă ai încerca să sari peste unele etape care ţi se par neimportante, ai putea scăpa din vedere momente esenţiale. Încet, pas cu pas, totul înaintează spre ţelul cel mare, dar parcă nu mai ai răbdare: ai vrea rezultate mai rapide.

HOROSCOP PEȘTI 17 IUNIE

Stai şi aştepţi de undeva declicul care să-ţi deschidă calea spre un sens nou, mai entuziast şi mai dinamic. De la tine nu prea vine, pentru că nu eşti de felul tău foarte îndrăzneţ şi pregătit de provocare, de aceea te copleşeşte o stare de nesiguranţă şi comoditate, aşteptând din altă parte soluţia.

Ai noroc, apare în preajma ta o persoană mai curajoasă şi mai entuziastă care te poate molipsi şi pe tine. Dacă v-aţi uni forţele într-un sens comun, aţi avea parte de roade care vă vor încânta pe amândoi în egală măsură. Nu sta degeaba, nu aştepta să-ţi pice din cer, ci profită de ocaziile bune care ajung la tine prin intermediul unor persoane tinere şi tonice.

HOROSCOP VINERI 17 IUNIE oferit de Acvaria.

CITEȘTE ȘI