HOROSCOP 19 Iulie 2018: Atenţie la visele din această noapte!

HOROSCOP 19 iulie. Pentru Tauri se anunta o zi excelenta in dragoste. Scorpionii nu ar trebui sa abandoneze scopul si sa duca la bun sfarsit ce si-au propus.

HOROSCOP BERBEC
Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar ceva mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi. Privesti cu un dram de inocenta si naivitate ce se petrece in jurul tau si esti convins ca toate vor evolua intr-o directie foarte buna, oricare ar fi sensul pe care ai merge.

E bine sa fii atat de optimist si de increzator in ceea ce-ti ofera viata, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e intotdeauna un motiv de bucurie, pentru ca norocul ti se poate scurge si printre degete la un moment dat. E timpul sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si sa decizi: ori – ori?

HOROSCOP TAUR
Relatia la care iti aduci contributia clipa de clipa evolueaza intr-un sens promitator, dar nu trebuie sa scazi vreodata ritmul! Continua sa investesti incredere, ganduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru ca totul este un proces de lunga durata in care nu ai voie sa obosesti.

Fiecare noua investitie facuta in aceasta relatie contribuie la nivelul spre care te indrepti, si intr-o zi ai sa culegi si roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, daca ai atins un nivel bun, ci continua sa daruiesti, sa te dedici cu devotament acestei relatii care merge din ce in ce mai bine. Dar se poate si mai bine!

HOROSCOP GEMENI
Nu te crampona atat de mult de lucruri marunte, ci trebuie sa le tratezi cu mai mult umor, ca si cum nu te-ar supara nimic din ceea ce descoperi. Zambeste la micile hopuri care apar, razi la cine stie ce boacana facuta, ia un pic peste picior chiar si cele mai severe conditii, pentru ca e nevoie de o atitudine mai amuzata in fata provocarilor sortii.

Daca iti torni cenusa in cap fara motiv la orice fleac, vei vedea ca se agraveaza si mai mult lucrurile, or, o atitudine vesela, ca si cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajuta sa gasesti mult mai repede iesirea din incurcatura. Joaca-te un pic, nu ai ce pierde!

HOROSCOP RAC
Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie! Exista si reguli de urmat, si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proces, fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci.

Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

HOROSCOP LEU
Priveste in jurul tau sa vezi cata lume s-a adunat in jurul tau! E o placere sa socializezi, sa conversezi, sa legi noi relatii, pentru ca aceasta zi te ajuta sa-ti maresti cercul de cunostinte extrem de usor. Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale.

Tine-i minte, memoreaza-le fetele, numele, functiile in societate, ca sa poti uza, candva, de asa-zisa prietenie pe care o legi astazi cu acestia. Si ei te vor tine minte, si ei te vor cauta candva!

HOROSCOP FECIOARA
Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine.

Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

HOROSCOP BALANTA

Ca sa-ti implinesti un vis, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e… sa visezi, desigur, ca atare opreste-te un pic din agitatia cotidiana si ai curajul sa cladesti acele castele pe care le doresti! Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti. Nu renunta la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat in gandurile tale secrete.

Din toate acestea se cladeste realitatea ta viitoare, pentru ca sunt recompensati doar cei care au curaj sa viseze. Lasa fantezia sa zburde unde vrea, las-o sa creeze pana in cele mai mici amanunte, si apoi ai rabdare, crezand cu tarie ca esti pe drumul cel bun catre norocul cel mare!

HOROSCOP SCORPION
Chiar daca acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nimic nu evolueaza conform planurilor, continua in acelasi mod. Ai incredere in rezultatele finale, in ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decat o proba de incercare prin care trebuie sa demonstrezi ca nu te lasi invins cu una cu doua.

Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de asteptare, dar nu conteaza cat de anevoios e urcusul, ci doar ceea ce te asteapta in varf. Cat tu crezi cu tarie ca esti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capat cu brio!

HOROSCOP SAGETATOR
Nimic nu tine vesnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine.

Nu trata totul atat de radical – ca-i perfect sau ca-i oribil – pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!

HOROSCOP CAPRICORN
Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele.

Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea ca nu au cum sa se tina de cuvant. Nu te increde in astfel de oameni laudarosi, dar neputinciosi!

HOROSCOP VARSATOR
Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste. Exista o lege a universului care atrage in calea ta tot ce gandesti, deci de aici trebuie sa inceapa efortul tau personal: de a avea grija ce gandesti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiti sa intre in viata ta cu adevarat.

Stai si mediteaza, iti prieste de minune aceasta stare aparent pasiva, dar tu in acest timp nu stai deloc degeaba, pentru ca mintea ta construieste lumi fantastice care au toate sansele sa se materializeze intr-o zi doar pentru esti convins ca gandurile tale prind viata.

HOROSCOP PESTI
Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tau, care iti ofera garantia ca esti protejat, ca esti pe drumul cel bun.

Ai nevoie ca ceva sa spulbere starea de incertitudine care te apasa, de aceea cauti un raspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credintele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel raspuns, deci roaga-te, mediteaza, citeste, gandeste, pentru ca vei incheia ziua un pic mai intelept si un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelatia misiunii tale personale pe acest pamant.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com

CITEȘTE ȘI