HOROSCOP 2 martie 2018. Luna Plină dă de pământ cu aceste ZODII! Ziua pe care o REGRETĂ toată viață!

HOROSCOP 2 martie 2018. Evenimentul astrologic marcant al zilei este Luna Plină, adica opozitia Soare-Lună. Este un aspect destul de dificil pentru multe zodii: agitație, nervozitate, scandal. E o zi pe care mulți nativi care nu o pot gestiona, o vor regreta!

HOROSCOP 2 martie 2018 Berbec. În prima parte a zilei este posibil să va simțiți obosit și indispus. Nu este exclus să deveniți chiar irascibil, riscând să declanșați un conflict. Ar fi bine să amânați vizitele la prieteni sau la rude, sau, cel puțin, să evitați discuțiile pe teme controversate. Profitați de timpul liber pentru a va odihni!

HOROSCOP 2 martie 2018 Taur.  În prima parte a zilei s-ar putea să fiți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima vreme. Nu faceți eforturi deosebite la locul de muncă sau acasă, fiindcă riscați să va extenuați și chiar să aveți probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să va confruntați cu o problemă financiară. Nu merită să va faceți griji, fiindcă sunt șanse să se rezolve în scurt timp.

HOROSCOP 2 martie 2018 Gemeni.  Este posibil să plecați într-o călătorie în interes profesional, în care puteți avea realizări importante. Având în vedere contextul astral tensionat, va sfătuim să va păstrați calmul și să nu ridicați tonul. În relația cu partenerul de viață ar fi bine să fiți mai flexibil, pentru a evită o ceartă.

HOROSCOP 2 martie 2018 Rac. Se pare că sunteți indispus pentru că cineva întârzie să va dea o sumă care vi se cuvine și, astfel, sunteți obligat să va împrumutați. Șansele de a obține un împrumut sunt destul de mici azi, dar în curând situația se va îndreptă. Ar fi bine să va păstrați calmul și să va odihniți mai mult, fiindcă sunteți predispus la probleme de sănătate.

HOROSCOP 2 martie 2018 Leu.  În prima parte a zilei s-ar putea să aveți dificultăți de comunicare și să va simțiți în până de idei. Există riscul să deveniți irascibil. Va sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile. De asemenea, este indicat să evitați lucrările dificile, care necesită atenție și concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin

HOROSCOP 2 martie 2018 Fecioară.  Este posibil să faceți o călătorie în interes profesional.  Evitați discuțiile în contradictoriu, fiindcă aveți tendința să va susțineți părerile cu încăpățânare și riscați să se ajungă la ceartă. S-ar putea să fiți nervos din cauza că nu stați prea bine cu banii. În curând ați putea primi o sumă importantă. Aveți grijă cum va gestionați nervii, ați putea isca un scandal pe care o să îl regretați mai târziu.

HOROSCOP 2 martie 2018 Balanță.  Astăzi aveți tendința să criticați pe toată lumea. Încercați să fiți mai flexibil sau să evitați discutarea unor subiecte delicate!  Fiți foarte atent pe ce dați banii. S-ar putea că partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți. Că să evitați o ceartă, sfătuiți-va înainte de merge la cumpărături! Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei.

HOROSCOP 2 martie 2018 Scorpion. S-ar putea să primiți o veste neplăcută despre o rudă și să fiți nevoit să va schimbați programul. Nu este exclus să faceți un drum neplanificat. Contextul astral al zilei fiind destul de tensionat, va sfătuim să fiți foarte atent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident. Mare grijă ca această zi aparent ”normală”, să nu devină ziua pe care o să o regretați toată viața!

HOROSCOP 2 martie 2018 Săgetător. Recomandarea e-astrolog.ro pentru azi este să nu va asumați niciun risc. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă și s-ar putea să mizați greșit.  Dacă trebuie neapărat să conduceți mașină, fiți atent și prudent! Riscul de accidente este mai mare decât de obicei.  Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu la serviciu și acasă.

HOROSCOP 2 martie 2018 Capricorn.  S-ar putea să aveți mult de lucru pentru a rezolvă diverse probleme amânate sau lucrări neterminate. Atenție la tendința de a va ocupă de prea multe treburi în același timp!
Va sfătuim să va organizați cât mai riguros. Partenerul de viață este dispus să va dea o mână de ajutor.  Seară s-ar putea să fiți invitat la prieteni.

HOROSCOP 2 martie 2018 Vărsător.  Azi eastrolog.ro va sfătuiește să fiți deosebit de prudent, fiindcă sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Nu va suprasolicitați! Ar fi bine să amânați călătoriile lungi și întâlnirile cu persoane importante. Există riscul să deveniți irascibil și să provocați o ceartă.

HOROSCOP 2 martie 2018 Pești.  La locul de muncă, s-ar putea să fiți indispus din cauza unei discuții cu șeful. Ar fi bine să nu va exteriorizati nemulțumirea, pentru că riscați să va ieșiți din fire foarte ușor. Menajați-vă sănătatea! Eforturile pe care aveți de gând să le faceți v-ar putea cauza migrene sau chiar probleme de sănătate mai serioase.
sursă:eastrolog

CITEȘTE ȘI