HOROSCOP 22 Februarie Zilele norocoase ale lunii februarie, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Zilele norocoase ale lunii februarie, în funcţie de zodie

 

Berbec

Pentru tine, luna începe cum nu se poate mai bine. Profită de zilele de 1, 4 și 7 februarie, în care s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută din partea jumătății tale. Mai mult, o persoană apropiată îți va dovedi printr-un gest special că merită să ai încredere deplină în ea.

Taur

Aștepți luna februarie pentru a-ți schimba garderoba și a face ordine prin viața ta. În ultima vreme, ai trăit în trecut, iar acum e timpul să ieși la lumină. Pe 8 și 12 februarie te așteaptă o nouă șansă la dragoste. Ai grijă să nu o ratezi!

Gemeni

De regulă, ești o persoană foarte norocoasă, care mereu găsește câte o oportunitate de care se bucură din plin. În februarie, norocul va fi la tine acasă, căci în zilele de 2, 3 și 17 februarie vei avea parte de un succes nebănuit. Poate fi vorba despre un salt uriaș pe plan profesional.

Rac

Până acum, ai avut o mulțime de șanse în carieră, însă nu ai profitat de niciuna dintre ele. Poate ești prea comodă sau ai o temere nejustificată. Zilele de 9 și 11 februarie sunt foarte importante pentru tine, așa că trebuie să te pregătești.

Leu

Nu știi cum să îi faci o surpriză partenerului de viață, însă vei avea parte de mai multă creativitate pe 22 februarie, o zi în care planetele se vor alinia în favoarea ta. Atunci vei găsi un cadou perfect și s-ar putea să îți petreci ziua într-un mod plăcut.

Fecioară

Ai mare grijă la sănătate, deoarece câteva probleme minore îți vor da peste cap tot organismul. Nu e o lună favorabilă călătoriilor, așa că încearcă să te odihnești mai mult și să lași excursiile pe altădată. Te vei simți mai bine abia spre sfârșitul lunii, în zilele de 25 și 26 februarie.

Recomandam sa citesti si: Horoscopul Chinezesc îți va face o descriere în funcție de anul nașterii. Ce spune despre tine

Balanță

Lucrurile încep să reintre pe făgașul normal în viața ta, motiv pentru care trebuie să sărbătorești. Ai întâlnit pe cineva nou, care îți aduce numai fericire și te face să zâmbește. Plănuiți o escapadă romantică pe 24 februarie, zi cu vibrație specială.

Scorpion

Ești genul de persoană care se consideră ghinionistă, însă o fărâmă de noroc există și pentru tine. Trebuie doar să încetezi să o mai cauți, căci atunci când te vei opri din căutări, ea va apărea în viața ta. Poate fi materializată într-un premiu pe care ți-l dorești de mult timp și îl vei avea abia pe 15 februarie.

Săgetător

Ai fost cam ocupată în ultima vreme și nu ai mai avut timp să socializezi așa cum o făceai odată. Ei bine, cheamă-ți toate prietenele în oraș și petrece o seară pe cinste alături de ele. În zilele de 8, 12 și 16 februarie vei fi în formă maximă.

Capricorn

E posibil să fii convocată la o reuniune de familie, care să se termine cu un scandal sau cu un conflict major în care să fii principala vinovată. Totuși, păstrează-ți cumpătul și încearcă să asculți fiecare persoană în parte. Zilele cele mai potrivite pentru a remedia lucrurile sunt 10, 13 și 23 februarie.

Vărsător

Luna aceasta, ești zodia favorizată! Ai toate șansele să faci ceea ce ți-ai propus, fie că e vorba de profesie sau de viața personală. Zilele tale norocoase vor fi 14, 18 și 20 februarie, momente în care vei fi mai binedispusă ca niciodată, iar energia te va înconjura din plin. Se anunță schimbări majore anul acesta pentru tine, scrie realitatea.net

Pești

Nu ești cea mai norocoasă persoană, însă februarie vine cu un bonus pentru tine: 4 zile norocoase. Acestea vor fi 3, 5, 12 și 27 februarie, zile în care trebuie să profiți la maximum și să îți petreci timpul liber după bunul plac. Ce ai spune de o ieșire la un restaurant sau o relaxare la spa?

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI