Horoscop 22 mai. Zodia care primeşte o veste rea de departe

Horoscopul din 22 mai vă recomandă să profitați din plin de tot ce vă oferă viaţa, iar o zodie se va afla în situaţia de a face o alegere complicată. Iată ce îţi rezervă astrele:\

Horoscop 22 mai Berbec: Meriţi toate felicitările, şi ziua de azi sunt un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut şi cât de mult ai muncit ca să ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul că ai ajuns la capăt este cea mai mare bucurie!

Horoscop 22 mai Taur: Poate ai rămas cu ceva bani nefolosiţi şi acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasă ceva nou, de care toată lumea se bucură. Că e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strânge în jurul lui cu veselie.

Horoscop 22 mai Gemeni: Ceea ce, la prima vedere, pare a fi un hop, vei vedea mai târziu că era cel mai bun lucru care se putea întâmpla, ca atare nu privi în jur cu ostilitate. Dacă unele planuri nu evoluează atât de repede sau uşor pe cât ai fi dorit, nu e altceva decât un prilej pentru tine de a descoperi cât de capabil eşti în momentele cele mai dificile.

Horoscop 22 mai Rac: Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu eşti încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te opreşti. Nu face alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ţi se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată.

Horoscop 22 mai Leu:  Ceva nu iese conform planurilor în călătoria de azi, dar poţi schimba totul din mers astfel încât să pleci totuşi de acasă. Chiar dacă nu ajungi acolo unde ţi-ai propus, poate fi o ieşire plăcută.

Horoscop 22 mai Fecioara: Se petrece ceva în conştiinţa ta, în subconştientul tău, în adâncul inimii tale care seamănă cu o revelaţie, cu un răspuns primit de sus. Se formează o conexiune mult mai puternică între tine şi cer, deci învaţa să rogi, să chemi, să ceri în viaţa ta ceea ce vrei să primeşti!

Horoscop 22 mai Balanta: Ori primeşti veşti proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi e înţesată de piedici şi situaţii neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine pentru tine dacă nu ai pleca nicăieri. Se poate ivi un aspect de ultimă oră care să te oprească să mai ajungi la destinaţia propusă, dar se pare că e mai bine aşa.

Horoscop 22 mai Scorpion: Nu te deranjează nimic în jurul tău, abordezi o atitudine relaxată indiferent ce ai auzi de la ceilalţi. Deşi nimereşti de multe ori în medii tensionate în care planează animozităţi şi neînţelegeri, parcă nici nu le vezi.

Horoscop 22 mai Săgetător: Eşti în formă excelentă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stingă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei.

Horoscop 22 mai Capricorn: E greu de spus dacă ziua aceasta e un mare noroc sau reversul acestuia, de parcă ai trece printr-o situaţie care conţine ambele fete ale medaliei. Poate e un eveniment fericit dar care este cumva umbrit şi de o veste tristă. Sau exact invers: ceea ce începe prost, în cele din urmă se va dovedi a fi de fapt un motiv de maximă bucurie, ca şi cum un lucru bun are şi un preţ de plătit înainte de a spune tuturor ce ai câştigat.

Horoscop 22 mai Vărsător: Relaţia cu instituţiile statului sau cu autorităţile intră în prim plan. Pe de o parte ele te ajută să treci la etape superioare ale proiectelor începute, dar, pe de altă parte, tot de la ele vin azi cei mai aprinşi nervi. Unii te irita cu birocraţia la care nu renunţa nici în ruptul capului, în timp ce alţii cer de la tine şi luna de pe cer pentru vreo semnătură sau aprobare pe care o ceri.

Horoscop 22 mai Peşti: Unii nu-şi dau seama că eşti într-o pasă cam vulnerabilă şi-ţi vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra ta. Te deranjează, desigur, felul în care ţi se adresează, pentru să unii te judecă, te critica, te ataca pe nedrept. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, ci să aştepţi ca furtuna emoţională să se mai liniştească, pentru că, după ce treci de şocul iniţial, s-ar putea să vezi şi tu lucrurile din aceeaşi perspectivă.

Horoscop oferit de: a1.ro

ARTICOLE

COMENTARII