HOROSCOP 25 aprilie 2018. Lovitură primită de această zodie. Se lasă cu lacrimi…

HOROSCOP 25 aprilie 2018. Este o zi cu bătăi de cap pentru zodii. Vor fi dezamăgiri, acuzații, certuri în familie, reproșuri, iar comunicarea nu este deloc bună. Cel mai indicat ar fi să amânați dacă nu vă ies anumite proiecte. Mai jos, aveți horoscop zilnic pentru miercuri, 25 aprilie cu detalii despre fiecare zodie în parte.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Berbec (21 martie-19 aprilie)

Aveți multe planuri astăzi de dus la bun sfârșit, însă nu este deloc ușor să comunicați cu șefii, părinții sau chiar cu autoritățile. Există riscul unei amenzi pe care trebuie să o plătiți. Mare atenție, dacă sunteți șoferi! Nu este o zi ușoară, însă puteți evita lucrurile negative.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Taur (20 aprilie-20 mai)

Este o zi în care sunteți predispuși la meditație. Aveți dileme în interior și totdată, vă este greu să luați o decizie. Este indicat să nu o luați dacă nu sunteți sigur și să mai amânați momentul. Este recomandat să vă odihniți și să vă puneți ordine în gânduri și în planuri.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Gemeni (21 mai-20 iunie)

Ați putea avea o altercație cu o persoană mai în vârstă, care să vă descurjeze și să vă critice pentru felul în care acționați. Ar fi indicat să nu luați personal ceea ce auziți, dacă se poate să eviți discuția, să vă retrageți. Nu este o zi bună pentru a semna vreun act sau vreun contract.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Rac (21 iunie – 22 iulie)

Aveți nevoie de permisiunea sau aprobarea unui șef sau părinte pentru a duce un proiect la bun sfârșit. Ați putea face acest lucru, dacă ați adopta o atitudine pozitivă. Nu este cazul să vă enervați, chiar dacă nu veți primi răspunsul așteptat, vor mai exista ocazii.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Leu (23 iulie-22 august)

Evitați subiectele și controversele despre politică și religie, deoarece vă vor strica atât imaginea, cât și starea de spirit. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție astăzi pentru a fi convingător în ceea ce spuneți, așa că mai bine amânați acest moment sau evitați complet.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Fecioara (23 august-22 septembrie)

Lăsați pe mâine, mai bine. Ați putea fi dezamăgiți de familie sau persoanele de la care aveați așteptări. Veți observa astăzi că oamenii nu sunt așa generoși precum v-ați fi așteptat. Vor ieși la iveală câteva secrete de familie, care nu vă vor încanta deloc.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

Este recomandat să participați la un eveniment social sau o locație unde ați putea întâlni persoane cu care veți lega relații. Există riscul să primiți critici, însă oamenii la nervi spun vrute și nevrute, așa că nu le luați personal.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Atenție la detaliile care fac diferența! În cazul în care sunteți la o competiție, ar trebui să aveți acest lucru în prim plan. Uneori e greu să iei decizii care îi pot răni chiar și pe cei dragi.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)

Dacă sunteți părinte, veți avea ceva bătăi de cap astăzi cu cei mici. Din păcate, nici relația cu partenerul nu este foarte bună, așa că există riscul să fie momente tensionate sau deprimate.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Mare grijă la contractele imobiliare astăzi. Nici nu părinții nu veți avea relații prea bune, însă nu vă faceți griji, deoarece este o problemă temporară. Lucrurile se vor rezolva.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Gesturile mici aduc recompense mari. Puteți să încercați astăzi în bucătărie să pregătiți rețete, iar partenerul și familia vor aprecia, cu siguranță gestul.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 |Pesti (19 februarie-20 martie)

Se apropie sfârșitul de lună și bugetul este pe sfârșite, așa că veți fi nevoiți să apelați la un prieten sau familie. Ați putea avea o surpriză ca zilele viitoare să vină bani de unde nu vă așteptați. sursa

CITEȘTE ȘI