Horoscop 25 Februarie 2019. Ce zodie primește șansa unică în carieră! Bani

Horoscopul din 25 februarie 2019 vă recomandă să vă pregătiți să dați dovadă de de încredere în forțele proprii și să fiți gata de acțiune. Astrele anunță o zi dinamică la capitolul carieră și bani. O zodie primește șansa unică în carieră! Pentru ce semn zodiacal vin banii.

 

Horoscop 25 februarie 2019 Berbec

Chestiunile legate de taxe, impozite, relaţiile cu instituţiile financiare sau de moşteniri îţi dau târcoale întreaga zi. Se întrevăd ceva rezolvări mărunte, dar sunt bune şi acelea. Selectează priorităţile şi apoi ocupă-te şi de sufletul tău. Domeniile neconvenţionale pot fi abordate astăzi cu succes. Sunt posibile stări revelatoare ce te vor ajuta să-ţi redefineşti scara valorilor morale. Spre seară reuşeşti să te detaşezi de tot ce înseamnă material.

Horoscop 25 februarie 2019 Taur

Astrele îţi recomandă să te ocupi, pe îndelete, de relaţiile parteneriale. Vrei nu vrei, partenerul de viaţă sau chiar şi cei de afaceri îţi solicită aportul. Sunt situaţii interesante, dinamice, dar care au farmecul lor. Implică-te cu drag, pentru că cei din jur au nevoie de tine. Spre finalul zilei vei constata că a meritat tot efortul depus în acest sector de viaţă, deoarece erau lucruri ce trebuiau lămurite.

Horoscop 25 februarie 2019 Gemeni

Activităţile de la serviciu predomină astăzi. Nici nu vrei să auzi de relaxare şi plimbări, însă, de bună voie şi nesilit de nimeni, deocamdată, lasă de o parte grijile zilnice. Organismul îţi dă semnale de oboseală, astfel că are nevoie de odihnă, somn sau contact cu natura în doze mari. Tot ce ţine de locul de muncă se va rezolva favorabil, aşa că îţi poţi permite o zi în care să te ocupi doar de tine.

Horoscop 25 februarie 2019 Rac

Cheful de aventuri și de distracţii este accentuat. O zi minunată pentru aventuri de tot soiul. Nu te baza pe prieteni aşa că pregăteşte tu tot festinul. Pentru alţii, în funcţie de logica lucrurilor, copiii sunt protagoniştii zilei. Foloseşte-ţi capacitatea de a crea, ce poate atinge astăzi cote înalte. Se pot ivi situaţii tensionate, dar ce mai contează, când în jur totul este cântec, joc şi voie bună.

Horoscop 25 februarie 2019 Leu

Treburile gospodăreşti îți dau de furcă astăzi. Ai spor în tot ce ţine de activităţile domestice: o curăţenie generală, o schimbare de decor sau poţi alcătui planuri legate de spaţiul locativ. Nostalgia copilăriei te cuprinde pe neaşteptate, Spre seară, organismul resimte oboseala acumulată. O plimbare în aer liber, o baie cu arome sau întâlnirile în familie îţi vor oferi momente excelente.

Horoscop 25 februarie 2019 Fecioara

Dorinţa de drumeţie îţi dă târcoale şi indicat ar fi să-i dai curs. Este o zi propice excursiilor în natură, mai ales pe malul unei ape. Pe de altă parte îţi vine cheful şi de ceva studii. Prietenii şi rudele îţi sunt alături. Întâlnirile sau dialogurile cu aceştia se pot dovedi agreabile şi de folos. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihneşte-te şi încarcă-te cu energia naturii pe care tu o iubeşti atât de mult.

Horoscop 25 februarie 2019 Balanță

O zi în care te poţi ocupa de cheltuielile casei sau familiei. Gândurile tale zboară numai la aspectele legate de chestiunile financiare. E drept că sunt importante, însă încearcă să te detaşezi. Poţi primi cadouri, recompense sau se pot ivi rezolvări băneşti, mărunte, dar bine venite. Poate o reevaluare a priorităţilor ar fi de luat în calcul. O vizită la părinţi sau răsfoitul unui album cu poze de familie ţi-ar aduce multă linişte şi pace în suflet.

Horoscop 25 februarie 2019 Scorpion

Este o zi buna pentru tine. Verva te însoţeşte în permanenţă şi aduci multă lumină şi bucurie celor din jur. Profită de aceste stări şi de izbânda obţinută astăzi, pentru că orice minune ţine trei zile. În relaţiile parteneriale ai succes, deci este un moment foarte bun pentru a-ţi pune la punct tot ce este legat de acest sector al vieţii. O mică excursie, la munte sau la pădure, ar fi potrivite stării tale de spirit.

Horoscop 25 februarie 2019 Săgetător

Astăzi ar fi indicat să te retragi din forfota vieţii şi să stai puţin de vorbă cu sufletul tău. Este un moment excelent pentru o autoanaliză şi există şansa să descoperi lucruri interesante. Zona relaţiilor de toate felurile este destul de tensionată, astfel că acum, tu şi cu tine faceţi cea mai bună echipă. De studiat tot ce te înconjoară şi de reconfigurat scara de valori! Sănătatea este o zonă vulnerabilă.

Horoscop 25 februarie 2019 Capricorn

Întâlnirile sau conversaţiile cu prietenii sunt cele mai indicate pentru această zi. Notele emoţionale vor fi la ordinea zilei. Se pare că sufletul tău are acum nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri, astfel că astrele îşi trimit raze minunate în acest sens. De notat tot ce vine din partea prietenilor! Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, deoarece acum ai alte priorităţi.

Horoscop 25 februarie 2019 Vărsător

Aspectele legate de carieră sau de imaginea ta în societate îţi preocupă gândurile întreaga zi. Este un moment bun pentru a-ţi reconfigura tot ce presupune relaţia ta cu zona socială. De acord că nu ai chef de aşa ceva, însă odată ce ai pus la punct aceste lucruri, restul vine de la sine. Pe de altă parte, familia îţi tot aminteşte de aceste lucruri şi recomandat ar fi să o asculţi. Totul este în favoarea ta. Primești o șansă unică în carieră: avansare și bani. Ține doar de tine să poți evalua lucrurile în favoarea ta.

Horoscop 25 februarie 2019 Pești

Spiritualitatea, arta, călătoriile în locuri îndepărtate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale zilei pentru tine. Îţi vin în minte o mulţime de idei, care mai de care mai deosebite. Tot alcătuieşti planuri în acest sens, dar lasă-te în voia astrelor, pentru că ele vor alege cel mai bine priorităţile pentru tine. Meditaţia în natură sau în locuri sfinte sau practicarea unei tehnici de relaxare, ţi-ar oferi stări minunate

Sursa: a1.ro
CITEȘTE ȘI