Horoscop 25 martie 2018. Bani mulţi, secrete fierbinţi și un ajutor nesperat. Informaţii pentru toate zodiile

Horoscop 25 martie 2018. Fecioara suportă un scandal cu socrii pentru bani, Berbecul spune prostii pe care le regretă apoi, iar Leul are parte de o surpriză nedorită.

Scorpionul se ceartă cu familia, Capricornul e păcălit cu promisiuni fierbinți, iar Balanța se îndrăgostește de cineva mult mai bătrân.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va primi complimente și laude de la o rudă apropiată. Ei se vor grăbi să povestească tuturor despre victoriile sale personale, dar în sufletul vostru veți ști adevărul despre cum ați câștigat aceste victorii sau realizări și nu este tocmai un mod cinstit. Fiind o persoană destul de directă, veți ataca frontal pe toți cei care vor îndrăzni să arunce vreun dubiu asupra a ceea ce spuneți. Rămas singur, o să vă întrebați ce naiba v-a apucat să vorbiți asemenea prostii și vă propuneți să nu mai abordați subiectul niciodată. Dar vanitatea…of, vanitatea…

Horoscop 25 martie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi nu este recomandat să se angajeze în vreo activitate care presupune forță fizică. Vă va epuiza corpul, ceea ce este categoric inacceptabil în ajunul unei noi săptămâni de lucru. Este mai bine să plănuiți foarte bine această zi, astfel încât să aveți suficient timp pentru tot: pentru viața de zi cu zi și pentru odihnă. Apropo, va fi bine dacă timpul petrecut în familie este ținut undeva în afara orașului. Organizați un eveniment în aer liber și invitați pe toată lumea să vă petreceți timpul la un grătar, sau ceva. Vine o săptămână de foc pentru Taur.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor petrece această zi online. Comunicarea video vă va înlocui viața reală, deoarece nu doriți să ieșiți din casă astăzi. Acest lucru nu vă va împiedica să aflați o mulțime de știri uimitoare despre viața unui prieten apropiat și a anturajului său. Seara, vă veți aminti că aveți lucruri pe care ați intenționat să le realizați în weekend. Veți studia până când veți merge la culcare, completând acest weekend fără probleme cu un duș cald.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Rac

Racul în această zi nu ar trebui să lase observații caustice sau critici sarcastice să-i deranjeze. Evitați pe toți cei care vin la voi cu agresivitate deghizată ca fiind prietenoasă. O să te scoată din sărite în așa hal, încât o să-ți vină să le faci ceva nepotrivit. Acționați foarte înțelept și refuzați să intrați într-un argument cu o persoană care a fost întotdeauna disprețuită de dumneavoastră. Riscați să deveniți agresorul și vă stricați și duminica. Nu are niciun rost. Relaxați-vă și purtați discuția în altă zi, poate luni, când toată lumea e supărată.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Leu

Leii în această zi sunt în mijlocul unor evenimente plăcute. Partenerul vostru va face totul pentru a vă face să vă amintiți această duminică. Va fi una dintre cele mai bune zile ale vieții voastre. Așa se va întâmpla. Veți aprecia surpriza pregătită de cealaltă jumătate și vă lăsați amăgiți de cuvinte de recunoștință. Singurul lucru care te va rupe din euforie este descoperirea că această surpriză „a mâncat” toate economiile acumulate ale iubitului tău, pentru care tu aveai alte planuri. Deh, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Asta e, data viitoare.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara va petrece 25 martie în casa unei rude importante, posibil socru. Veți merge pentru a rezolva o problemă complexă legată de sfera finanțelor. De îndată ce v-ați exprimat cererea, ruda respectivă vă va acuza în mod groaznic de incapacitatea de a gestiona banii. El vă va aminti de câte ori când v-a ajutat financiar, dar nu ați apreciat, continuând să cheltuiți banii fără rost. Va fi doar o prelegere neplăcută, după care vi se va da suma cerută. Nu vă luați de soție, are dreptate bătrânul. Fecioara este cunoscută pentru degajarea de care dă dovadă atunci când este vorba de satisfacerea propriilor dorințe.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Balanţă

Balanța astăzi va manifesta un interes deosebit pentru un membru foarte atractiv al sexului opus. O dorești foarte mult pe această persoană, dar nu îndrăznești să-ți recunoști dragostea. Motivul pentru aceasta este diferența imensă de vârstă dintre tine și noul tău interes. Opinia ei, dimpotrivă, va stimula evoluțiile ulterioare. Veți termina împreună seara, o cină intimă într-un cadru confortabil. Această conversație vă confirmă că nu trebuie să vă fie frică de sentimentele voastre. O viață aveți, mergeți înainte.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii din 25 martie 2018 nu ar trebui să caute un compromis într-o dispută foarte complexă în familie. Acest conflict nu poate fi rezolvat în termeni care să satisfacă pe toți (acest lucru este pur și simplu imposibil). Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să convingeți rudele de poziția dvs. personală, referindu-vă la posibilitatea ca aceasta să fie singura corectă. Poate că rudele nu o vor recunoaște acum, dar puțin mai târziu. Fii răbdător, ți se va da toată dreptatea din lume când cuțitul le va ajunge la os. Atunci toți vor veni la tine să îi ajuți.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul astăzi nu va putea scăpa de agitația asociată cu organizarea spațiului său personal de viață. Numai seara târziu veți avea șansa să faceți lucrurile care vă bucură. Din păcate, veți săgeta câteva persoane pe social media, iar acest lucru pare să vă amuze teribil, doar că s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Mare atenție ce scrieți și cui, mediul virtual este foarte volatil și plin de persoane bizare.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii pe 25 martie 2018 vor lua o serie de decizii foarte importante. Veți determina că ați obosit să vi se tot arate defectele în relația voastră maritală. După ce ați ajuns la astfel de concluzii, nu vă grăbiți să declarați public că căsătoria dvs. este depășită sau în pericol. Puteți să salvați această uniune dacă discutați fiecare punct de dispută cu partenerul dvs. Înainte de toate, aveți grijă ca, în timpul acestui dialog complex, nimic să nu vă distragă atenția. Nici măcar promisiunea unei nopți fierbinți, ca să uitați totul. Stați ferm pe poziții.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi nu ar trebui sa raspandeasca informații despre noile lor planuri chiar si pentru cea mai apropiata persoana. Intențiile voastre sunt prea creative pentru a fi apreciate de oamenii obișnuiți, care nu sunt capabili de un asemenea zbor al fanteziei. Va fi mult mai bine dacă începi prima dată proiectul tău îndrăzneț, și abia apoi să îl arăți cuiva.

Horoscop 25 martie 2018 pentru Pești

Pestii in aceasta zi vor dori schimbari in aspectul lor fizic. Privind spre primăvară cu „actualizările” tradiționale, nu uitați regulile elementare. Modificările imaginii vă vor aduce plăcere enormă dacă le lăsați în seama unui profesionist (acest lucru este necesar). În al doilea rând, gândiți-vă dacă stilul dvs. nou se va potrivi la locul de muncă. Deci, dacă aceasta ar putea dăuna reputației dvs. profesionale, lăsați astfel de experimente pentru sărbători.

(sursa)

CITEȘTE ȘI